Prodat Domek, Battonya, Békés, Maďarsko, 5830

Prodat - Cod. 23712

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 160 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: csempe

Prodej Peaceful County, Battonya hlavní ulice 2404m2 pozemek, 160 m2 dům. Plně zrekonstruovaný, zateplen. Dům má dva velké pokoje. Velká kuchyně (20 m2) a velká koupelna (18 m2). Jeden z pokojů s kuchyní a obývacím pokojem. Velmi prostorný a moderní, aby vyhovoval všem chutná. Velké velká okna z obývacího pokoje na terasu a zahradu s výhledem, že je to ještě hezčí, přehlednější a jedinečný. Podlahové topení nebo radiátory topení, které je velmi efektivní dřevo zplyňovací kotel poskytuje. Má 2-garáž, vedle kotelny je navržen pro multi-kotlem. Boiler Room Vrtané studny, v nichž kvalita vody. Průmyslová elektřina a kanalizace závislý. Dvůr je krajinářský s reálným místo pro odpočinek, který byl obrovský umístění jezero, krásné zlaté ryby.
Zavlažovací systém se nachází v upravené oblasti.
Města tvrdí, že hranice je asi 6 km daleko. Arad 26 km. . Umístění výhoda je v blízkosti uzlu hraniční může být tak komerční. Battonya dynamicky rozvíjí unii se očekává, že bude obrovský vývoj ve městě, což je velmi dobrá investice.
Strážní domek mluví sama za sebe a milovat!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB