Prodat Domek, Csillaghegy, Óbuda, Maďarsko, 1038 Budapest, Mező u.21.

Prodat - Cod. 31282

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 310 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 1

MANSION pro přímý prodej od majitele!
 
V severní části Budapešti, na hranici Csillaghegy-Békásmegyer-Ófalu na úpatí vrchu Roka, v klidném prostředí, nabízíme k prodeji A + CATEGORY rodinné sídlo s geometrickými S, solárních článků. Území dvou obchodě, pěti- pokojového luxusním domě je 280 m2 plus 37 m2 penzion s skladování a 1200 m2 území se
 
VLASTNOSTI zámku
Dvoupodlažní dům byl postaven v roce 1996 (v přízemí a mansardovou). Je obklopen zastřešených teras, z nichž největší je 55m2, které lze snadno ubytovat rodiny a přátelství strany. Uvnitř je zastřešen menší garáž a navíc je zde velký prostor, kde mohou být až tři auta umístit. V zahradě parku je automatický zavlažovací systém, který získává vodu ze řízené dobře. Krása prostorné zahradě je 160 cm hluboký rybník, přes kterou je malá Brigde míří směrem k penzionu. K dispozici je zahradní gril tam taky, ale větší bazén snadno lze nastavit. Menší kuchyňská zahrada byla vytvořena před domem, kde lze pěstovat nutné všechny zeleniny v kuchyni.
V přízemí se nachází obývací pokoj, ložnice a velký americký typ kuchyně s up-to-date zařízení, sprchový kout koupelna a WC s mytí rukou zařízení. Prostor pod schodištěm slouží jako úložný prostor. Velká terasa a zahradní lze přistupovat z obývacího pokoje. V podkroví obchodě lze nalézt dva větší pokoje, šatna walk-in-, koupelnu s rohovou vanou a oddělené WC. Penzion je fungovat jako samostatný malý byt s vlastním skladování.

TECHNICKÉ PARAMETRY
Dům je ve výborném stavu, v nepřetržité údržby. Zámek byl rekonstruován naposledy v roce 2016, kdy byl enlargened zadní terasa, okna horního Store byly nahrazeny dřevěným rámem okna a vztahuje se na co nejefektivnější izraelské termo fólie a střecha byla izolována 20cm woodfibre. V domě je electricitys zdroj je kryta 5kW solárních článků systému (Geo vytápění / chlazení, a proto se každý den spotřeba elektrické energie je bez poplatků!)
S nějakým menším úsilím přívod vody také může být poskytnuta z vlastní studny domu.
Na horním obchodu proto není potřeba samostatného chladicího zařízení v létě. Kromě toho, krov systému solárních článků také bylo dokončeno, tak buněčné prvky by měly být vloženy.

NÁKLADY
Zámek je označen kategorie A +, která je vzhledem k dokonalé izolaci a využití alternativních zdrojů energie. Jeho vytápění je geometrický která je doplněna s krbem v obývacím pokoji a s nástěnné a stropní vytápění objektu v patře. Ohřev a tepelné energie z penzionu je poskytována circo systému, proto udržování zámku je téměř bez nákladů.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB