Prodat Domek, Derecske, Hajdú-Bihar, Maďarsko, Lakóövezet

Prodat - Cod. 29249

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 100 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 0

Derecske třípokojový dům s velkým pozemkem sdílené s velmi dobrou cenu na prodej! Dům potřebuje rekonstrukci, protože již nebyl použit, ale v dobrém stavu, jakýkoliv konstrukční vadu, kterou nelze nalézt na něm. Adobe nebo betonový podstavec. cihlové zdivo postavený a protože vnější stěny jsou vyrobeny z vepřovic, v zimě hřeje, v létě chladný, a to navzdory skutečnosti, že žádná dodatečná tepelná izolace. Exteriér omítka je bezchybné. Dům má plynové topení není totéž, ale byla zavedena děj výstup plynu. Kanalizace je eliminován. Místo dvou polární místa: se vztahuje i na druhém konci ulice, takže může být sdílena dvěma způsoby! Na pozemku je letní kuchyně (cca. 30 m2), který může být použit jako garáž, nebo jen s minimální úpravou. Kromě toho existují hospodářské budovy a stará garáž v zadní části nádvoří. Dispozice domu je velmi dobrá. Procházka kolem se dvěma vchody, proto může být až dvě rodiny jsou převedeny do obytného prostoru v něm! Jediným výsledkem fantazie (a ne peněženku) může stanovit limit (v tomto případě, ale tržby polovina pozemků znamenají peníze navíc).

Pro ty, kteří mají finanční možnosti těchto cenových rozpětí umožnit nákup, a to zejména byste měli být při pohledu na, protože když polovina pozemek prodán po nákupu, dům, téměř polovina nákladů a přijatá částka v plné výši pro spoustu věcí mohou být řešeny v případě, že rekonstrukce myšlení! Pokud se zbavujete nebo provozováno podnikem s velkým pozemkem, je soud, může to být také výbornou volbou!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB