Prodat Domek, Gődőllő, Pest, Maďarsko, 2100 Gödöllő

Prodat - Cod. 29356

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 400 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 3

Luxusní oáza !!

nejkrásnější část Gödöllő v krásném prostředí s moderním obytném domě jako zařízené s vysokou kvalitou za skvělou cenu PRODEJ!

 Tato nemovitost je 2003 porotherm 30 + 15 cm Dryvit izolace cihla postavený, klidná lokalita, řádný, provoz bez ulici. 3 patra, suterén + přízemí + podkroví dispozice, celkovou užitnou podlahovou plochou cca. 400 m2. Promyšlené, komfortní, domácké atmosféře prostorné pokoje, kvalitní architektonické řešení, kvalitní materiály a povlaky jsou charakterizovány. Centrální část domu v jedné místnosti s jídelnou a obývacím pokojem. Staňte se kuchyňská linka, na druhé straně ložnice zabírá odpovídající šatnu a koupelnu. Uložení stále příjemně světlo z oken osvětlí prostorný obývací pokoj, jídelna tabulka obsahuje 6-8 pull-out rodinné oslavy, obědy útulnou atmosféru. Moderní, vybavená kuchyně díky praktických úložných míst jsou dodávány vždy čistý a pocitem domova. Hlavní vstupní hala a obývací pokoj a jídelní Hicory (Kanada) byla vybavena dřevěnou výplní. Schody vedou do elegantního dubového tvrdého dřeva schodištěm, který se nachází v ložnici a pokoj pro hosty s vanou, kompletní s šatnou. Všechny velké ložnice, takže je snadné je považován za prokázaný, obyvatelné pro každého v této části domu. Hosté byly umístěny na každé úrovni koupelny, obývací pokoj a dva pokoje mají terasu. Na nejnižší úrovni, 41,52m2 v suterénu garáž pro dvě auta, společenská místnost s barem + Vestavěný knihovna s velkou ložnici, šatna, umývárna, prádelna a malé skladovací prostory jsou určeny. Tato nemovitost je multi alarm a zloděj alarm systém s anti-fólií, teplo cirkulující fan coil + poskytuje. Krásně upravená zahrada posetý evergreenů dokonalé harmonii vládne zpět cca 30 ovocných stromů lze nalézt. Péče postřikovače, rotálógép a automatické zavlažovací systém asistence. 2000 m2 pozemku na zakázku zámečnictví plot a branka zdobily. Místní autobusová zastávka 5 minut, 8 minut od vlakového nádraží, školy, školky, nakupování /

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB