Prodat Domek, Kaposvar, Somogy, Maďarsko, Somogysárd, Kossuth u. 44.

Prodat - Cod. 31444

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 7400 m²
  • Pocet pokoju: 3+1
  • Podlazí: -

Rodinný dům na prodej Somogysárd

vesnici nedaleko jezera Balaton, 50 km od Somogysárdtól. Kaposvár 19 km od nás. Velmi dobrá dopravní dostupnost, autobusy jsou každou hodinu letu, to je 5 bloků od domu k autobusové zastávce. Krychle ve tvaru domu, nadace-story dům postavený ve vhodném základu. Chodba otevřít prostor. Kuchyň, spižírna, podkroví, WC, koupelna, dvě ulice přední místnost, která je kobercem.
1 velký obývací pokoj okno 4m + 1 portálovou stěnu. Pěkný světlý, panoramatický výhled do všech směrů. opatřena centrálním termostatem plynové.
Domy jsou spojeny s velkou střešní terasou s polyesterovou lakrésszel bez komfortu. (Vyřešeno v naprostém pohodlí i) existují konvektory zde, ale můžete také použít k tradičnímu vytápění dřevem. 2 garáž tam. Stodoly jsou dole na nádvoří a chalupy k chovu hospodářských zvířat.
7404 nm na parkovišti, ale pole žádost mohou být sdíleny, což je 4000 nm.
Dům je krásný, nejvyšší bod na ulici a snaží se naznačit je ten na obrázku.
Stěny jsou tapetových, ale doporučuji malování čistotu. Stát je připraven k nastěhování ihned, zařízený nebo bez něj. Loděnice, do zahrady mohou těžit z pravidelné údržbě se (pole; -kukorica je cast). Problematika pozemků mohou být sdíleny uspořádání. Pěstěné zděné, byla láskyplně restaurována veřejné instituce. Je to stojí za shlédnutí! :) 6.500.000.-Ft
Jsme rádi, že představit tuto tři ložnice bungalov, který se nachází v malé vesnici Somogysárd. Somogysárd je jen 20 kilometrů od Kaposvar (který je také hlavním městem okresu kraje) a 50kms od jezera Balaton.
Vlastnost kladen na 100 m², má tři dvoulůžkové ložnice, velká recepce, obývací pokoj a rodinnou koupelnu, vlastnost má také další dvoulůžkový pokoj s kuchyňským koutem s úložným prostorem připojené k hlavní budově. To ohrožuje dvojitá okna, koupelnu s obklady, koberce z ložnic a plynové ústřední topení. K dispozici je více než 7400m2 pozemků / zahradě of K bytu náleží Které mohou být použity k udržení koně nebo jiného zvířete. Je nabízen zařízený či nezařízený a požadovaná cena je 6.500.000 £.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB