Prodat Domek, Nagymaros, Pest, Maďarsko, Pállya Celesztin Strasse

Prodat - Cod. 27154

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 100 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Nagymaros, Dunaj Bend je jedním z nejkrásnějších míst v vypořádání prodeje, a hrad Visegrád s výhledem na Dunaj, vysoká kvalita a Luxusnější nově postaveném domě, zahradní mimořádné dotace OBROVSKÝ !!!


Stavba byla dokončena v roce 2013 v rakouské stavební společnosti WOLF HAUS systému, špičkové kvality, které jsou spouštěny materiály s tepelnou izolací v high-end vlastnosti.


Jednopatrová moderní rodinný dům 100 m2 užitné plochy, obývací pokoj s kuchyňským koutem + 3 ložnice, Dvoulůžkový pokoj typu Comfort. Topná podlahové vytápění a dlaždice krb a útulné prostředí daň, s PCO připojený poplašný systém.


Dům ENERGIE A + certifikovaný, celkové náklady na vytápění v loňském roce, nepřekročila 100.000 HUF, což se rovná 6 měsíců zimy méně než jeden měsíc 17.000.- HUF ven. V hotelu je také přípravek Smart House s řízeným výkonem a také byl představen, který se používá pro správné nástroje.


Vnitřní SITE něco více než čtyři hektary ve velikosti, na jih, charakterizované postupným sklonem Nagymaros. Na základě svých zařízeních může být také naplněn více funkcí, může prostor získat všechny intimní zahradu, dětské hřiště, ovocný sad, zeleninové zahradě, nebo dokonce ekonomiky. Jednou ze specialit pozemku za domem 12m2 ve velikosti vinný sklep, který také představil elektrický proud.


Pokud se životního prostředí nebo nádherné, ale nechcete se vzdát pohodlí, které nabízí nové budovy, nebo by chtěli vynikající investici, pak tato vlastnost je jen na vás čekají!


Požadovaná cena: 59000000 HUF

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB