Prodat Domek, Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Maďarsko, Attila Utca

Prodat - Cod. 27248

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 150 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Nyíregyháza Sóstóhegy perla vily Na východní straně na kopci na prodej. Dům je 100 metrů čtverečních, 900 metrů čtverečních se nachází na místě. Plně veřejné služby: voda, 3x16 elektřina, plyn, voda, studny vrtané ve dvoře, kabelová televize, a vysokou rychlostí až 100Mb / s internet.
Na dvoře je velký ořech strom uprostřed. Recepce 17 nebo deset druhů ovocných stromů a vinic, z nichž všechny látványukkal a ovoce radosti lidí. Přední devíti metrů čtverečních balkonu v zadní části velkého, krytá terasa 40 metrů čtverečních, která je ohraničena na jedné straně hroznů altán.
V přízemí jsou dva pokoje, 26 metrů čtverečních kuchyň + jídelna, spíž, WC, vanou a terasa. V podkroví, tři ložnice, balkon, koupelna, WC a skladování padfeljáró pryč. Dům má 13 vnější a 13 plastových oken a dveří vyrobené z vnitřních dveří dřeva řemeslného zpracování. Teplá voda je ohřívána ohřívač vody, plynu vytápění plynovým kotlem, multi-kotle spalující a jeden z pokojů poskytují krásný kachlová kamna. Dům má tři komíny, takže pokud je to nutné, každý pokoj může být vyhříván samostatně.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB