Prodat Domek, Szeged, Csongrád, Maďarsko, Télikikötő

Prodat - Cod. 25569

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 110 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

TAPE voda rekreační středisko (úžina mezi Tisy a jachetního přístavu) svého vlastního majetku, tisu obyvatelný pobřežní letovisko na prodej. Winterized chata, je zde vysoké betonové nohy (úroveň nabití magasságban.B30, postavený z cihel nad + 10 cm zateplení budovy, byl kompletně zrekonstruován dovnitř a ven, před pěti lety, zateplen. New krb, nové rozvody a instalace, nová podlaha a stropní vytápění chlazení (geotermální tepelná čerpadla), nové kované železné dveře a okenní mříže, alarm systém, nová kuchyňská linka s integrovaným spotřebiči Bosch, všechny pouzdra, vestavěná skříň, nové rozvody.

V přízemí mezi nohama drží obrovský (např. 6. Auto se hodí) prostor. První stupeň schodiště, přijíždějící 27 m² terase si můžete prohlédnout Tisza a zahradu, stavební chodby krýt. V prvním patře obývací pokoj (s krbem), jídelna s kuchyní, komora a koupelna s mechanicko-WC. Druhá úroveň loft s velkou ložnicí a pokoj pro hosty strany, koupelna a WC. Na zahradě je dlážděná plocha se stolem s lavicemi, šest příjemců pece prostoru a umyvadlo tusolóhely navržen. Voda v 3 x 3 m mola připojena k domu.

Jedna z nejkrásnějších částí Tiszapart Szeged, Maros 120m. Tisza magická atmosféra, podmanivý pohled, zůstaň tady celý den, a to i v klidu, dokonce i přátelské, rodinné události hledají zkušenosti.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB