Prodat Domek, Szeged, Csongrád, Maďarsko, Szeged, Szabadkai u.39.

Prodat - Cod. 26826

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 167 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 0

Ságvári osadě u hlavní cesty na silnici z Subotica se nachází na pozemku. Vzhledem k tomu, z města, okrajové poloze, má silnou perspektivu rozvoje! Kvalifikovaní průmyslové zóny, městské-rodinné domy, ale také jako součást schopností v oblasti životního prostředí excelence. Jižním okraji dálnice zralosti a blízkost veřejné infrastrukturou je vhodný pro oba, obchodní činnost, aby i nadále, ale při tvorbě domácí. Tato nemovitost je přístupná větších vozidel, skladování garáže ve dvoře přes hlavní silnici, dobře stavěný betonu vchodu. Brána vstupu do budovy s výškou pěti schodech dostat do. Zvýšené hladiny podlahy a dobrá izolace pro tělo v suchu, zatuchlý, plesnivý!
Dříve používané pro komerční účely, stejně jako restaurace budově, má dobré rozložení interiérů.
2 ložnice s výhledem na uliční průčelí, které společně a odděleně otevřít každý 21 nm, výška stropu 2,8 m. Ostatní pokoje v domě, mimochodem různými stropy, se pohybují mezi 2,7 a 2,9 m. Kromě toho, dva velké pokoje, ložnice 3 může být použit jako místnosti, která je 10, 11 a 13 nm ve velikosti. Jak toaleta 2 koupelny 2 toalety jsou k dispozici.
V jiných oblastech, jen 14nm-es na chladném, dobře větraném komory jsou postaveny s 18nm-a 21nm- a garáží a dílnou. Všechny tyto doplněny o palivové dříví, malé spotřebiče a další vozidla, sklady nářadí, velké zastřešené polosuché doba je integrován za ólakkal vhodný pro hospodářská zvířata. Postaven na počátku 90. let budovy, blok je používán a velký zděný postavený smíšené. Engineering normy, nyní zastaralý, předtím co-exteriéru topný systém, vody a elektřiny linky, celková potřeba rekonstrukce. Zatímco v domě třífázového průmyslovou mocností je zaveden, ale není tam žádný metr.
  Podkroví je postaven, střechy a hélyazat, obklady, dobrý stav. Budova je celková užitná plocha 240 nm. Tato oblast je snadno dostupný městskou hromadnou dopravou, ale před konečnou zastávku pro tramvaj 4 tisku v cca. To je 10 minut od hotelu.
Nemovitost se doporučuje pokračovat v podnikatelské aktivity, ale také poskytuje vynikající multi-generační rodiny obytného a životního prostředí.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB