Prodat Dvoupokojový, Budapest, Budapest, Maďarsko, Puskin street

Prodat - Cod. 27018

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 52 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1

Byt na prodej od majitele. V Budapešti 8. okrsku v tzv Palotanegyed (palác čtvrtletí), v blízkosti Národního muzea, tento zrekonstruovaný, restrukturalizaci, prostorný 52 squaremeter apartmán je k prodeji s otevřenou kuchyní, dvě halfrooms, plus 15,5 m² podkroví (galerie) ,
Reprezentativní prostory jsou dobře odděleny dělat byt vhodný pro každou potřebu od velké rodiny do více nájemců, a proto je vhodný i pro investiční účely také.
Rekonstrukce se skládala z vnitřního faceing a malby, jakož i restrukturalizaci, nahrazovat potrubí a vodní elektrických kabelů.
Tam je spousta místa v nové, postavené r-v kuchyni a 4 meter světlá výška bylo možné vytvořit dva samostatné loftů stejně.
Vytápění je dodáván plyn konvektory v obývacím pokoji a půl pokojích, a termostatem řízené elektrickým infrapanel v ložnici.
Památník Dům je v dobrém stavu, rekonstrukce a renovace jsou v průběhu (střecha, komín, vodní a rozvod elektrické energie náhrady již stalo).
Nachází se v centru města, v blízkosti Astoria a centra města univerzit s výbornou dopravní tento byt je možné zakoupit za 18,8 milionů HUF. (59000 EUR)

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB