Prodat Dvoupokojový, Budapest, Budapest, Maďarsko, Vizafogo

Prodat - Cod. 28285

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 90 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 6

Všechny apartmány jsou moderní a současné; s praktickými rozvržení a každý z nich má balkon. Ateliérové ​​apartmány mají exkluzivní terasou. Objekt se nachází na malebném břehu Dunaje, v blízkosti parků a umělým jezírkem. Přístup k veřejné dopravě je výborná, metro, tramvaj a autobusové zastávky jsou vzdáleny 5 minut chůze. Parkovací místa jsou k dispozici ke koupi. Velikost bytů se pohybuje mezi 39 a 232 m2.

Stavební konstrukce: Budova železobetonové desky, vzestupně pilířové struktury, Porotherm 38 tepelně izolační dělící stěny a monolitických železobetonových desek s tepelnou izolací. příček V bytě byly vyrobeny z Porotherm 30 cihel. Schody byly vyrobeny z monolitického železobetonu. desky budovy jsou monolitické železobetonové s řádnou tepelnou izolací a hydroizolací, oblázková podlahy, pocínování zinku a s okapem a vůdce, které jsou vyrobeny z oceli potažené Lindab plastu. Okna jsou bílé a plastová s tepelně izolačním zasklením. V přední části fasády budovy, tam je 15 cm silná železobetonová stěna. Tam je řez na tuto zeď zadních otvorů obytných prostorech, které jsou připojeny k budově s železobetonovými deskami.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB