Prodat Dvoupokojový, Budapest, Budapest, Maďarsko, Bajcsy-Zsilinszky út 17

Prodat - Cod. 31852

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 99 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 3
  • Majetkové poměry: Good

Jsme rádi, že nabízíme byt k prodeji, který je postaven v roce 1862 a plánuje jej Ybl Miklós. Bajcsy-Zsilinszky út je nejdůležitější ulicí města mezi okresem V. a VI.
Byt je 99 m2 a ve velmi dobrém stavu vedle baziliky Szent István a také velmi blízko stanice metra Bajcsy-Zsilinszky (linka 1) a nedaleko náměstí Deak, které je jen pár minut chůze od bytu. Budova má velmi dobře udržovanou zahradu ve středu budovy se zelenými kalhotami, stromy, keři a dělá opravdu dobrou atmosféru v budově.

Byt je v 3. patře v klasickém chodbovém schodišti s výtahem. Objekt se skládá ze 2 dvoulůžkových a 1 jednolůžkového pokoje, kuchyně, koupelny, haly. Kvůli vysokému stropu a velkým místnostem můžete také vytvořit galerii v pokojích. Byt je ve velmi dobrém stavu a prázdný v okamžiku a připraven k odovzdání kdykoliv.
Mohu navrhnout tuto nemovitost jako investici nebo pro vlastní potřebu, protože má opravdu pěknou atmosféru v centru města a je velmi snadné ji pronajmout, nebo pokud byste chtěli žít v srdci města, může to být perfektní volba pro vás.

Máte-li jakékoli další dotazy, neváhejte a kontaktujte mě kdykoli, a také mi zavolejte, pokud chcete uspořádat prohlídku v této nemovitosti.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Tamas Csaki
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB