Prodat Dvoupokojový, Tet, Győr-Moson-Sopron, Maďarsko, Papai ut

Prodat - Cod. 25031

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 140 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: Ground

Na prodej ve městě zeleně pásu tet je, asi 20 km od Györu a Pápa, krásná, nově přestavěný 140 nm statku, který sedí na 8400 nm pozemním pozemku. Velmi klidném prostředí se všemi moderní vybavení, včetně prostornou obývací částí, 1 a ½ koupelny, americká kuchyň, velký sprchový kout a 2 ložnice.
Nádherná dlouhá veranda po celém domě, 1 vinný sklep a menší velikost sklep pro ukládání produkce. Také tam je stodola, dílo, které je třeba se. Hned vedle obývacího čtvrtletí samostatný penzion, který je nedokončený, ale elektřina a instalatérský program je již postavena v roce, je to prostě musí být zahnutý a dělat dokončuje.
Dvůr pojme 7 švestka, 1 jablko, 2 ořešáky, několik okrasnými keři, také 4 zralých hroznů vína.

Součástí objektu je samostatný pozemek: 15300 nm, vhodný pro velkou zeleninovou zahradu a spoustou ovocných stromů. Na tomto pozemku také o 30 révových vín, a višně.

Zcela nový ohřívač úspory energie plyn, americký styl pračka a sušička plyn.

Nakupování je pohodlné, 2 velké obchody s potravinami, pekařství, pošta, lékárna, ordinaci, zubař a další menší obchody v okolí.

Győr nebo Pápa je asi 20 minut od domu, velké nákupní střediska a obchody pro domácí kutily volání, aby se objevil. Také v obou městech termální voda wellness nabízí skvělou relaxaci. Kulturní akce k dispozici po celý rok! Krásné coffee-shopy, výborné restaurace a pekárny čekají hladové hosty vyzkoušet kulinářské speciality.

Cena zeptat je 20,000.000 Kč nebo 90.000 EUR.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB