Prodat Jednopokojový, Budapest, Budapest, Maďarsko, Nagy Diófa utca

Prodat - Cod. 28778

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 61 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 3

MAJITEL PRODEJ slunný a útulný byt, s ideální rozložení, ve skvělém stavu

Jeden byt k prodeji v Nagy Diofa utca půli cesty mezi Astoria Blaha Lujza ve vnitřním 7. okresu. Dvoupodlažní památka budova byla postavena v roce 1880 a byt se nachází ve 2. patře (nahoře). Přední část budovy je v pěkném stavu. Nádvoří a schodiště budovy jsou okouzlující, že jsou čisté a uklizené, a očekává se, že bude zrekonstruován v příštím roce. Existuje asi 20 bytů dohromady, a sousedi jsou klidné a příjemné.

Byt je v dobrém stavu, má ideální rozložení a je velice útulný. Okna obývacího pokoje a ložnice čelit ulice, okno kuchyně čelí nádvoří a koupelna a skladovací prostory jsou malá okna směrem vzduchové šachty. Byt je světlý celý den příjem slunečního světla na obou stranách v různých denních hodinách.

V bytě je 61 metrů čtverečních a má následující prostory:

- Předsíň (cca 6 metrů čtverečních)
- Kuchyně a jídelna v jedné místnosti (cca 10 m²)
- Obývací pokoj (cca 25 m²)
- Pokoj (cca 12 m²)
- Koupelna (cca 6 metrů čtverečních)
- Skladování (cca 2 m²)

Stěny jsou ca. 3,5 metru vysoká.

Obývací pokoj a ložnice mají dřevěné podlahy a podlahy v ostatních místnostech je kryta dlažbou. Elektrické dráty, vody a plynu trubky, stejně jako nové topení byly nainstalovány předchozího vlastníka na začátku 2000s, a to všechno jsou ve výborném stavu. V bytě je kombinovaný systém ústředního topení provozovaného plynem. Topný kamna a termostat dokonale fungovat. Okna a dveře jsou v dobrém stavu, navíc většina z nich jsou ještě původní dřevěné rámy a původní dřevěné odstíny mohou být stále používány pro ztmavení místnosti. Kuchyňského okna byl loni nahradil: má bezpečný thermowindow v rámu ze dřeva a má velkou parapetu, uvnitř kterého může hostit trochu bylinný "zahrada". V kuchyni je také praktický skříň systém s obrovskou skladovací kapacity s in-postavený Pelgrim sporákem a zápachu extraktoru. Zadní část kuchyně oddělenou skleněnou stěnou může sloužit jako malé jídelně. Vchod je chráněn bezpečnostní mříže.

Byt je ve velmi dobrém stavu, takže to nemusí podstatnou renovaci předtím, než noví majitelé nastěhování.

Dům je tichý, nicméně, okolí je živý a existují trhy a mnoho míst pro společenský život a nákupy atd. Je v blízkosti linky metra M2, no. 7 autobusy a tramvaje 4-6, a Deák tér je také jen 10 minut chůze od hotelu.

Bylo by také skvělou investicí a snadno pronajmout.

V případě zájmu volejte nebo poslat zprávu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB