Prodat Jednopokojový, Hévíz, Zala, Maďarsko, Római u.

Prodat - Cod. 30208

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 37 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: földszint

Prodej Hévíz 37 čtverečních metrů v dobrém stavu, a polovina-pokojový byt s otevřenou kuchyní. Všechny pokoje mají laminátové podlahy v ostatních místnostech jsou obloženy nalezeny. Vytápění a ohřev vody je zajištěn prostřednictvím jednotlivých circulati. Dům je čisté a uklizené zahrady. Objekt je tichý, protože domy jsou používány pouze pro účely dovolené. Dva kusy složitého třípatrové domu se nachází. Parkování je zajištěno ve dvoře může být řešen v oblasti přístupu k elektrické bráně. Termální jezero je k dispozici po dobu deseti minut pěšky.

Hévíz:
Kouzelný zelená nastavení vás čeká v jedinečném termálního jezera. Jezero je obklopeno zalesněnými okolními parky a město je chráněn flóru zástavě klidné relaxace a léčení. Čistý vzduch lázeňského a přátelská atmosféra, lidé, kteří zde žijí a pohostinství a zlepšit terapeutický účinek. Jezero nabízí celoročně, protože teplota vody neklesne pod 22 ° C v zimě a v létě dosahuje 38 ° C. Díky forrásbarlangból 410 litrů za sekundu praskla jezera během tří a půl dnech se zcela změnila, a proto zůstávají stále čisté.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB