Prodat Plážové středisko, Balaton, Somogy, Maďarsko, Balatonmáriafürdő, Akácfa utca

Prodat - Cod. 31087

  • Typologie: Plážové středisko
  • Oblast: 661 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 2

Balatonmariafurdo-Alsó 661 m2 pozemek 196 m2, nezatížené, zařízená chata k prodeji v limitu Balatonfenyves. Budova je řadový, dva jsou přesně stejné, mohou být také použity samostatně části pouzdra je společný nádvoří. Každá část domu ve druhém patře jsou tři ložnice (jeden dvoulůžkový pokoj s balkonem, pokoj pro 1-2 a místnost pro 3 osoby), a blok vody. Na nižší úrovni velký, moderní obývací pokoj, jídelna, kuchyň, koupelna, v samostatném pokoji umyvadlo. Dům má 3 nadzemní podlaží, které byly vytvořeny, která v současné době podkroví, ale lze snadno převést lakószintté. Rekreační zařízení se nachází mopy, takže terasa / nádvoří je absolutně žádný pohled z ulice. obrovská terasa v zahradě je unikátní, trvanlivý dřevěný nábytek a houpací síť, gril, ohniště a skladování (lodě, kola). Parkování je také vyřešen pro několik aut. Velké podniky a rodiny, zvláště ideální volbou pro bratry.
Komfortní dům 5 minut chůze od dobře udržované, obrovské otevřené pláže, krásný travnatý břeh, bez využití volejbalového hřiště, basketbalové hřiště, WC a sprchy, k dispozici za poplatek lehátka, šlapadla stejně. Restaurace, bary, zmrzlina s cílem zajistit bezstarostnou dovolenou.
Nejbližší obchod je vzdálen 300 metrů a nejbližší restaurace 150 metrů od rekreačního domu.
Balatonmáriafürdő-bottom of nádražní rekreačního domu 3 minuty pomalé chůze, může být snadno dosažitelná městskou hromadnou dopravou.
Balatonmariafurdo centrum 3min auto, kde port (pěší dopravu k dispozici), supermarkety, trafiky jsou umístěny. Centrála Balatonfenyves náročné pouhých 5 minut jízdy autem, ale chodit. Zde funky noční život se postará o mladých a lidí středního věku baví. Existuje několik možností, turistika v okolí buď autem nebo na kole, v případě nepříznivého počasí v nedalekých termálních lázní mohou poskytnout relaxaci. 20 km od Hévíz, Zalakaros 30 km, 10 km od Marcali. Sármellék Hévíz Balaton letiště je pouhých 30 km.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB