Prodat Třípokojový, Budapest, Budapest, Maďarsko, Budapest, Garay utca

Prodat - Cod. 30037

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 99 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

Centrum Budapešti, v těsné blízkosti vlakového nádraží Keleti, přesto klidnou ulici (street Garay) k prodeji částečně úplně renovovaný, velká civilní charakter, s výhledem zelené světlo centru, 99nm plochou (+ 104 IU galerií ve skutečnosti).
Byt je možné oddělit takto: 1.lakás: vstupní hala, jídelna, kuchyň, koupelna, samostatné WC a dvě ložnice, 2.lakás: pokoj, kuchyň, koupelna, WC.
První bytě je cca. 66 m², po kompletní rekonstrukci, plastová okna, vestavěné skříně, ve které vestavěnou troubou, sporákem a lednicí a vodní filtr je umístěn. Vytápění a teplá voda s Bosch kondenzačního kotle, což je velmi tichý a úsporný. Skládá se ze všech vody, elektroinstalace byl nahrazen, jakož i modernizaci trubek topení bylo umístěno v kabině. Dveře přepážka mezi dveře do kuchyně a jídelny a další tepelnou a zvukovou izolaci dát bytu.
Druhý apartmán je kompletní rekonstrukce zákazníka, založené na myšlence braní úkol. Ale být vytvořeny po vana, WC a malá kuchyňka či obraz může být zvýšena o jeden a půl místnostech předchozího domova. Okna a dveře byly nahrazeny.
Tyto dva apartmány oddělit elektroměr, samostatné plynové pracovních hodin, samostatné brány telefon.
Tato nemovitost je v současné době kdykoliv se pohybovat.
Realitní agent, neposílejte mi zavolat!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB