Prodat Třípokojový, Budapest, Budapest, Maďarsko, Somogyi Bela street

Prodat - Cod. 30817

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 94 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: ground

V centru Budapešti, 10 minut chůze od Erzsébet mostu, od Dunaje, a od hlavní ulice (turistická ulice) na straně Pest, 2 poschodí, 3 + kk s odděleným obývacím pokojem a samostatnou jídelnou, 2 skříně pokoje v klidné ulici, ale hned vedle rušné Bláha náměstí je na prodej. Byt se nachází v přízemí, s okny na jih.
Ideální pro investice (dát ji k pronájmu pro studenty vysokých škol, neboť má 3 samostatné ložnice, nebo z nějakého podniku, kde v prvním patře může být pro příjem klientů a druhý našem soukromém domě. Nebo pro rodiny s dětmi každý má svůj vlastní pokoj, s velkým obývací pokoj a jídelna v přízemí.
Vzhledem k vnitřní soudu vchodu do bytu hluk ulice, aby nenarušila náš kus na, můžeme jen pocit, že jsme v centru, jakmile jdeme ven na ulici. V ulici se nachází základní škola a školka. Existuje také mnoho vysokých škol okolo, které mohou být snadno dosažitelná s 5 minut chůze.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB