Prodat Třípokojový, Budapest, Budapest, Maďarsko, 1111, Budapest, Gellért tér

Prodat - Cod. 32417

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 118 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Byt o ploše 118 m², kompletně přestavěný na prodej na ulici Gellért na bulváru Bartók Béla, v historické budově postavené v roce 1905, je vybaven výtahem.
Všechno v bytě bylo kompletně přestavěno podle plánů interiéru a HVAC, včetně elektrických kabelů, vytápění, chlazení a větrání. Celá podlaha je vybavena nábytkem na zakázku a kvalitními kuchyňskými potřebami. Během rekonstrukce bylo klíčové zachovat styl architektury a obnovit to, co je možné z původního interiéru, jako je struktura oken, jejichž bohaté ručně vyrobené detaily jsou tak jedinečné, že nelze kopírovat.
V bytě každý pokoj má vlastní regulátor teploty podlahového vytápění, v obývacím pokoji a ve třech ložnicích má vlastní klimatizaci, všechny okna jsou vybaveny hliníkovými okenicemi.
Krátký úvod do oblasti: v krátké pěší vzdálenosti se dá dosáhnout všeho, co je třeba pro život nebo zábavu, jako je mnoho obchodů s potravinami, četná restaurace, kavárny, Alle Plaza, nová linka metra 4, Gellért Bath, autobusy, Velký sál, umělecké želvy, Gellért Hill, ulice Váci, tolik věcí, které ani nelze počítat .. Je to v centru města, v historické části, ale stále v kontaktu s zelení.
Byt je kompletně zařízen nábytkem a je připraven k nastěhování. Cena nezahrnuje cenu vestavěného nábytku a příslušenství, které je třeba koupit s bytem za 45 000 EUR-.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB