Prodat Venkovská usedlost, Szeged, Csongrád, Maďarsko, Szerb u. 116

Prodat - Cod. 19058

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 400 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Szeged-Szőreg Mansion

Staré časy evokující dům a hospodářské stavení, které stojí v 15.000 m² uzavřeném dubovém lese byla postavena v roce 2003. Zámek nemá blízkým sousedem: místo je obklopeno ze všech stran lesy a zelení, na nichž jelen, králíci jsou častými návštěvníky. Z vnější ulici bohaté a útulné vesnice připojené k městu v šedesátých letech obslužné komunikace větve domu. Podél 600m obslužné komunikace, která vede v lese od vesnice k zámku lze nalézt pouze jeden podobný typ budovy. Ačkoli okolí panství je mimořádně romantický, se nachází jen 7 km od hlavního náměstí v Szegedu.

Podlahové hlavní budovy je 150 m² a podkroví je 90 m². Struktura budovy je POROTHERM, na kterých lze nalézt 5 cm tepelné izolace na které se vztahuje zdi dal se z "székesfehérvári" cihel. Tak stěna (tzv sendvičová stěna) má tloušťku téměř 50 cm, z nichž je velmi vysoká účinnost tepelné izolace. Proto je v zimním období dům je hezky a teplo, zatímco v létě v horkém kouzlo drží stejnou teplotu bez klimatizací. Všech 23 m vysoké stromy s obrovskými foliages stojí v blízkosti domu, takže jejich umbers zmírnit zápal léta.

Ve středu o podlahové stojí 32 m², na jih umístěna obývací pokoj s velkými okny dává na 3 čtvrtletí. V vždy světlé a elegantní salonu ohniště zaručuje útulnost zimních nocí a poskytuje příjemnou teplotu na chladnějších podzimních dnech, kdy je střed kotel ještě není nastaven. (Topná sezóna trvá od října do Aprils)

Otevřená koncepce nabízí volný vstup z obývacího pokoje do studia a do restaurace. Studie je na východ umístěna. Jeho dvě velká okna nechat slunce do místnosti celý den. Jedna ze stěn místnosti je dimenzována unikátním vestavěným knihovny, které napáchal a vést, skleněné dveře zrcadlo dokonale vysokou úroveň celé budovy. Ve studii lze nalézt ze slonoviny kachlová kamna, která vyzařuje teplo v dopoledních hodinách.

Diner je 18 m². Převážná část jeho jižní a západní stěny je prosklená, takže západy slunce můžete obdivovat ze i zde. Stejně jako terasa, které lze přistupovat z jídelny či obývacího pokoje přes dvoukřídlé dveře. 17m² kuchyně s troubou starožitné dává na večeři. Je zcela mechanizované, takže příprava večeře nebo oběd je skutečně radost zde. 6 m² komora patří do kuchyně. Jeho jižní okno zajistí perfektní klima pro konání potravin.

Na podlahová plocha se nachází koupelna (10 m² - s litinové vany), velká šatní skříň na boty, kotelna (pračka, sušička prádla vlasů).

Nahoře je oddělen od podlahové, takže poskytuje klid pro členy rodiny, kteří si chtějí odpočinout. Nahoře lze přistupovat na širokém schodišti, která je osvětlená nádhernou olovnatého skla. Zde lze nalézt dva na východ sebe dětský pokoj, šatna, koupelna obrovský pro rodinu (vana, sprchový kout, oba, jedinečný nábytek) a komora pro rodiče, které francouzský double-dveře dává na západě. Existuje mnoho vestavěné skříň, které poskytují spoustu místa pro uložení.


Vyhlídky na vývoj: Studie byla původně plánoval dvě oddělené místnosti. Menší, z nichž dveře by bylo před dveřmi koupelny, že by bylo vhodné pro náhradní místnosti se sociálním zařízením.

V domku, který lze přistupovat z hlavní budovy přes 3 m průchodu, lze nalézt dvojgaráž se drží, stejně jako wellness sekci: jaccuzy, sauna, sprchový kout, WC. Na západní straně budovy poskytuje místo pro letní kuchyni, kde velký postavený trouba a gril s Kuchtík poskytují skvělou příležitost pro výrobu strany. K dispozici je dvířka ohniště i na pečení a vaření.

Vzhledem k tomu, v takovém místě, určitě potřebovat psů, jejich komfortní ubytování je zajištěno 3 zastřešenou boudy a malý domek se 2 oddělenými místy.

Veřejné služby: elektřina, voda, plyn, telefon, internet, TV; tam jsou 2 čerpadla pro zavlažování 2500 m² trávník; z těchto čerpadel pracuje automatizovaný zavlažovací systém.

Engineering: BAXI topič s Viesmann zařazovací (250 l), 3 kroužil radiátory, které jsou podmíněny jejich vlastními termostaty. Navíc ve velkých prostorách podlahové nástěnné-termostat ovládat radiátory; tam jsou nástěnné-radiátory nahoře. Solární kolektory, solární buňky mohou být instalovány na jižním umístěno střeše přístavku; příslušná žádost materiál je připraven k odeslání. Podlahová plocha a nahoře v hlavní budově jsou klimatizované.

Podlahy z buku, španělské a italské keramiky, leštěné vápenec pulty, whinstone překryvné. Podlahy průchodu mezi dvěma budovami a terasy se provádí v podkrovním cihel, které byly uloženy z zbořeného domu. Terasy jsou omezeny tím, kované železné oplocení. Newel je z tepaného železa stejně. Okna, okenice a pevný dubový přední dveře jsou jedinečné truhlářství.

Tam je skvělá příležitost pro držení koní! Vedle zámku se nachází 4 akrů zeleně, a další čtyřicet-padesátakrů zelený může být křičel. K dispozici jsou 2 jízdárna v 1km oblasti.

Nejbližší obchod s potravinami, obchod, lékárna, pošta, školka a škola jsou v 1,5 km. Tam je cyklostezka v této oblasti. Čerpací stanice se nachází 2 km od domu.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004314245263

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB