Prodat Bar/Restaurace/Noční klub, Ukk, Veszprém, Maďarsko, 84

Prodat - Cod. 39680

  • Typologie: Bar/Restaurace/Noční klub
  • Oblast: 245 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: földszintes/ két s

Tato dobře provozovaná, víceúčelová nemovitost určená pro více podniků se prodává po dálnici 84 ve městě Ukk, Sümeg. Na pozemku o rozloze 2716 m² jsou dvě velké budovy: jedna s velkou, opakující se restaurací s 50 místy. Nemovitost je navržena v souladu s předpisy HACCP a má nezbytnou přípravu, skladování a vybavení pro zaměstnance. Poplatky lze měřit samostatně, vytápění zajišťuje plynový kotel. V pokoji pro hosty je také obchod s tabákem, který dále rozšiřuje nabídku hostů.
V druhé budově se nachází autoservis; jeden obývací pokoj + 1 pokoj; servisní byt; a nahoře je rodinná jednotka s 5 ložnicemi.
Montážní dílna je vybavena 3 polohami, 2 šachtami a plošinovým výtahem. K dispozici je samostatná komora a kancelář. Vytápění je možné také pomocí plynového kotle a kombinovaného paliva.
Vedle dílny je soukromý a servisní byt. První má vstupní halu, kuchyň, obývací pokoj, ložnici, prostornou skříň, koupelnu, prádelnu a samostatné WC. Vestavěný kuchyňský nábytek nebyl dosud používán, letní chlazení zajišťuje klimatizace.
Samostatný byt vstupní služby se skládá ze vstupní haly, ložnice a koupelny.
V patře jsou k dispozici 4 dvoulůžkové a 1 třílůžkový pokoj, všechny s TV, společnou kuchyň, obývací pokoj a dvě koupelny. Pokoje poskytují celoroční tok příjmů pro soukromou pohostinnost.
Budovy byly v průběhu let neustále obnovovány a udržovány: jsou v dobrém stavu a mají vysoce kvalitní izolaci. V kupní ceně je zahrnuto kompletní vybavení obou budov.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB