Prodat Dům, Karancsalja, Nógrád, Maďarsko, 3181. Karancsalja, külterület 030/1 Hrsz.

Prodat - Cod. 28475

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 3

To cca. 200 m2 nemovitost je v obci Karancsalja, v klidném prostředí, na pozemku o 10.000 m2, v malebném prostředí u lesa, s velkými borovicemi ve své zahradě a nádherné panorama v pozadí hory Karancs během několika minut jízdy od centra města Salgótarján.
Budova byla kompletně přestavěna, až do své základně, v roce 2014. Na 3 podlažích se nachází celkem 3 pokojů, z nichž dva mají balkon taky. Všechny tři pokoje mají vlastní koupelnu. Při přestavbě, americký styl kuchyně s přilehlým obývacím pokojem byly postaveny, spolu s sauna, skladovacích prostor, prádelnu a prostornou ohřívače místnosti. Srdcem celého topného systému je nejmodernější ohřívač výrobu plynu z palivového dřeva, kompletní s profesionální technikou.
Tato oblast nabízí řadu možností pro turistiku, návštěvy historických památek, stejně jako přírodní rezervace oblasti, stejně jako celou řadu turistických atrakcí. V blízkosti této nemovitosti je také bazén, některé jezdecké školy, dětské tábory, a příležitosti k cyklistika, rybaření a lov. Budova je v současné době používán jako penzion.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB