Prodat Domek, Berekfürdő, Jász-Nagykun-Szolnok, Maďarsko, Berekfürdő

Prodat - Cod. 40540

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 118 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: tetőtér

K prodeji je nově postavený, ve výstavbě zděný samostatně stojící rodinný dům v podkroví. Přízemí s podlahovou plochou 72 m2 je plně dokončeno, obytné, s ložnicí, obývacím pokojem + jídelnou + vybavenou kuchyní, koupelnou s jade sprchou, toaletou, bidetem, umyvadlem, sušičkou na ručníky, samostatnou toaletou. Na požádání lze z obývacího pokoje přestavět samostatný pokoj.
V podkroví, na 45 m2, lze vytvořit 3 pokoje, obývací pokoj, koupelnu + WC, WC, zavedení elektřiny, malby, obklady, koupelna, samostatné WC vybavení, dokončena vnitřní izolace a obložení podkroví.
Dům je 72 m2 kompletně podsklepený se samostatným vchodem. V přízemí se z obývacího pokoje, jídelny a kuchyně vede na terasu asi 18 m2.
Nádvoří je ozvláštněno nádherným lískovým oříškem, za úsvitu je možné vidět lesní lesy a v zalesněné části hnízdí včely. Veškeré pohodlí Berekfürdő, „zlato Nagykunságu“, si může nový majitel domu užít se vším komfortem nově navržené rezidenční čtvrti osady spolu s jejím klidem.
Se zavedením širokopásmového internetu do sídla se také rozšiřuje nabídka telefonních, internetových a televizních služeb.
Podívejte se, milujte to, tvarujte podle svých představ.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB