Prodat Domek, Buda, Budapest, Maďarsko, Tőke utca

Prodat - Cod. 28243

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

PRODEJ Budatétény TICHÝ obeznámeni součástí vývoje mírné rušné ulici v kompletně zrekonstruovaném domě.

Dům se otevírá na ulici v kryté garáži, která vystupuje zadní části nádvoří. Kromě toho byl dům postaven v boku jiného kryté garáži, kryté stání pro dvě auta je k dispozici pro toto. Hlavní vchod do domu s výhledem na oplocený dovnitř, kamenné dlážděné nádvoří. Dům v celém rozsahu byl zrekonstruován dovnitř a ven pomocí moderních materiálů. Izolace je 10 cm silná, okna má novou dřevěnou konstrukci izolační zasklení. V podkroví okna Velux byly nainstalovány résszellőzős. Dům má výbornou oslunění, díky své poloze a velkým množstvím prosklených ploch. Letních veder snesitelné úplné údaje o domu poskytuje klimatizaci, což zaručuje silnější jednotku. dodávky vytápění a provoz kotle kondenzační teplé vody a podlaze v provozu teplé vody je doplněn elektrickým kotlem.

Dobře udržovaný dům, obklopen upravenými zahradami, která je umístěna v zadní části vnějšího medence.Mérete 4x8m, která poskytuje dostatek prostoru pro několik lidí v létě koupání. Nemovitost se nachází v přístavku, který je plně vybavené, klimatizované, konvektor, 52 m2 byt je plný. Tato konkrétní vlastnost poskytuje dokonalou možnost několika generací soužití.

INFRASTRUKTURA Tato oblast je ideální pro všechny věkové kategorie.

Více kérédésével těšíme se na vaši výzvu dokonce o víkendech!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB