Prodat Domek, Buda, Budapest, Maďarsko, 1038 Budapest Mező u.21.

Prodat - Cod. 32531

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 310 m²
  • Pocet pokoju: 5+1
  • Podlazí: 2

SLEVY PRO PŘÍMÝ PRODEJ VLASTNÍKA!

V severní části Budapešti, na hranici Csillaghegy-Békásmegyer-Ófalu, v úpatí hory Róka, v klidném prostředí nabízíme k prodeji rodinný dům kategorie A + s GEOMETRIC S, SOLAR CELL. Dvoupatrový, pětipokojový dům má rozlohu 280m2 a má rozlohu 1170m2 a penzion s kapacitou 37m2 s úložným prostorem.

CHARAKTERISTIKA VZDUCHU
Dvoupodlažní dům byl postaven v roce 1996 (přízemí plus mansard). Je obklopen zastřešenými terasami, z nichž největší je 55m2, což je snadno dostupné pro rodinné a přátelské večírky. Uvnitř je krytá menší garáž a navíc je zde velký prostor, kde lze umístit až tři auta. V zahradním parku se nachází automatický zavlažovací systém, který získává vodu z hnané studny. Krása prostorné zahrady je rybník rybníka o hloubce 160 cm, přes který vede malá brigenda směrem k penzionu. K dispozici je také zahradní gril, ale lze také snadno nastavit větší bazén. V přední dvoře se vytvořila menší kuchyňská zahrada, kde je v kuchyni potřebná veškerá zelenina.
V přízemí se nachází obývací pokoj, ložnice a velká americká kuchyň s moderními stroji, koupelnou se sprchou a WC s vybavením na ruční mytí nádobí. Prostor pod schodištěm se používá jako úložný prostor. Na velkou terasu a zahradu lze přistupovat z obývacího pokoje. V podkroví najdete dva větší místnosti, šatnu, koupelnu s rohovou vanou a samostatné WC. Penzion funguje jako samostatný malý byt s vlastním úložištěm.

TECHNICKÉ PARAMETRY
Dům je ve výborném stavu, pod neustálou údržbou. V roce 2016 byl dům obnoven, když byla zvětšena zadní terasa, okna horního skla byla nahrazena okny dřevěných rámů a pokryta nejúčinnější izotermickou termo fólií a střecha byla zateplena 20 cm dřevěným vláknem. Domovní elektřina je pokryta systémem solárních článků o výkonu 5 kW (Geo vytápění / chlazení, proto každodenní spotřeba elektrické energie je ZDARMA!)
S malým úsilím může být zásobování vodou také zajištěno z vlastní studny domu.
V horním úložišti proto není nutno v létě používat samostatné chladicí zařízení. Navíc byla dokončena vazba systému solárních článků, měly by být vloženy pouze buňkové prvky.

NÁKLADY
Rezidence je označena kategorií A +, která je díky perfektní izolaci a využití alternativních energií. Jeho vytápění je geometrické, které je doplněno krbem v obývacím pokoji a nahoře stropní a nástěnné vytápění. Vytápění a zásobování horkou vodou je zajištěno cirkovým systémem, takže údržba domu je téměř bez výdajů.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB