Prodat Domek, Buda, Budapest, Maďarsko, Budaliget

Prodat - Cod. 33572

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 221 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2
  • Majetkové poměry: Excellent

Danubiohomové jsou potěšeni nabízet na trhu tento dobře vybavený rodinný dům se čtyřmi ložnicemi, který se nachází ve velmi žádané oblasti Budaliget v okrese II. Objekt byl láskyplně udržován a aktualizován svým současným prodejcem s velkými recepčními pokoji a prostornými ložnicemi. To je jedno, co se nedá chybět. Dům byl kompletně zrekonstruován v posledních 2 letech s italskými dlaždicemi v domě, německými sanitárními výrobky a podlahovým vytápěním. Na boční straně oken je bezpečnostní fólie a bezpečnostní džípy ABUS na všech dveřích a oknech, kamerový systém v domácnosti, boční nos. Objekt se skládá z velkorysého obývacího pokoje, který se dobře přivádí do dobře vybavené kuchyně / jídelny.

 
Kuchyně má dostatek povrchového a skladovacího prostoru a je v dobrém stavu s neutrálním dekorem. Dining má dostatek prostoru pro 8-místný stolek jídelny. Jídelna se otevírá na nádhernou zimní zahradu, která je dokonalým útulným prostorem a výhledem do zadní zahrady. Současný prodejce se výrazně rozšířil a vytvořil další obytný prostor, který je velký salonek a samostatné WC v přízemí.

 

V prvním patře jsou tři dvoulůžkové pokoje. K dispozici jsou terasy, z nichž máte přístup z ložnic. V koupelně je neutrální dekor s vanou a sprchovým koutem.

  

V koupelně je sprchový kout. Ve druhém patře se nachází velká střešní terasa, kancelářská místnost a toaleta.

  
Venku: K dispozici je vyhřívaný bazén se slanou vodou. Zadní zahrada je převážně položena na trávník s bylinnými hranicemi, snadno se udržuje. K dispozici je boční přístup do garáže s prostorem pro 2 vozidla.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Tamas Csaki
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB