Prodat Domek, Kaposvar, Somogy, Maďarsko, Nagyberki

Prodat - Cod. 35829

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 149 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 0

Nabízíme Vám samostatný dům středověké přírody. Dům se nachází v okrese Somogy, v obci Nagyberki, hodinu jízdy od jižní strany jezera Balaton. Od města Kaposvár a lázně Gunaras asi 15 minut daleko. Dům je kompletně zařízen. Topení je možné s ohřevem plynu, kotlem na dřevo, ústředním topením a také krbem. Dům má obývací pokoj, jídelnu, vybavenou kuchyň DAN s příslušenstvím Miele, koupelnu, dvě ložnice a dvě menší místnosti (poloviční pokoje), samostatné prádlo a komoru pro komfort.
V prostoru (na nádvoří) se nachází masážní bazén (pevný průměr 3,6 m, s pevnou stěnou, ohřívač vody a lavička), který umožňuje majitelům v horkých letních dnech relaxační lázeň. Pozemek je asi 900 m2, včetně zahrady o rozloze 4000 m2, která v současnosti pracuje jako Hauwiese. Dům má dvě velké garáže, na krytém místě pec a studnu. V závislosti na vašich potřebách by se nemovitost mohla prodávat i se zařízením.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB