Prodat Domek, Lövő, Győr-Moson-Sopron, Maďarsko, Fő utca

Prodat - Cod. 29451

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 85 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: -

Kufry na prodeji 90 m2 zděná, třípokojový dům. Vynikající pro umístění, protože se nachází v centru města, která je přístupná ze škola, školka, lékařské ordinace, lékárna, obchod, dětské hřiště a autobusová zastávka pár minut. Vlakové nádraží je 10 minut pěšky.
2014/2015 Series of celého interiéru budovy přestavěna a zrenovována tak, zvukotěsná okna a borovice instalovány přední dveře. Střecha je nahrazen.
Stalo se tak v instalatérské a elektrických sítí výměně topného systému je modernizována, domov je teplo a teplá voda v kombi plynového kotle poskytuje.
Spodní dům získal novou izolaci a ochranu proti vodě, stěn a stropu omítka zabalený něco málo přes 10 cm skelné vlny pryč. Izolace a moderní kotelna vzhledem k velmi příznivým SG & A.
Budova se vyznačuje velkými mezerami. Sál byl navržen tak, aby začlenily zadní části skříně jak je to možné, s kuchyní otevřený do obývacího pokoje byl tak velkorysý a univerzální životní prostor.
Od nad dítětem a ložnice a koupelny.
Třetí místnost je v současnosti využíván jako skladovací nádrže, ale konverze toho všeho.
Na pozemku je 1600 m2 podle lokality - v budoucnu s sebou nese vážné volby od konce ulice na jiném místě se otevře!
Ve dvoře vrtaných studní, z nichž Zařízení pro zalévání zahrad dělat. Malá kuchyně zahrady lze nalézt v jinak zcela zatravněné plochy tam, kde byl rostoucí ovocné stromy.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB