Prodat Domek, Nagykozar, Baranya, Maďarsko, Kossuth

Prodat - Cod. 36083

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 190 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Moderní bazén v jižním Maďarsku
Tento moderní bazénový dům je k prodeji ve velmi klidné a bezpečné vesnici. Město Pécs je vzdálené 2 km, dálnice 6 km. V uličce, na trojitém pozemku, mimo ulici před budovou tvoří středomořské nádvoří ve tvaru U s bazénem uprostřed. Objekt je osázen živými ploty, které nabízí úplné soukromí. Krytá terasa je ideální pro dětské večírky, bazény. Doporučuji aktivní rodinu s dětmi. Dům má velké rozšíření s dvojgaráží a úložným prostorem.
Dům má velký obývací pokoj s americkou kuchyní, dvě ložnice, dvě poloviny pokojů a 3 koupelny, šatnu a prádelnu. Topení: plynový kotel nebo celý byt lze ohřívat z krbu dřevem. Velký prostor je ideální i pro jízdu na koni. Další výbava: několik set metrů čtverečních dlažby, Kromě garáží a krytého parkoviště, dobře vykopaná dvojitá chovatelská stanice, elektrická brána, dům je částečně klimatizován. Na nemovitosti jsou obrovské vlašské ořechy. Pokud má někdo hodně pozemků, může být sdílen a polovina může být prodána.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB