Prodat Domek, Nagyoroszi, Nógrád, Maďarsko, Széchenyi út 9.

Prodat - Cod. 36985

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 300 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 3

Uvolněný text bydlení:

Nógrádská župa v klidném a klidném prostředí, 35 km od Vác, v blízkosti slovenských hranic 300 m2 (sklep 124 m2, přízemí 124 m2, 90 m2) 60% připravené k rodinnému domu k prodeji. Má pozemek o rozloze 1800 m2, z čehož je možný další pozemek. Z podkroví máte nádherný výhled na hora kopce.

Dům je třípatrový.
Přirozené světlo je zajištěno ve sklepě. Stěna je 60 cm železobeton. Ve sklepě je možné vytvořit prádelnu, koupelnu s toaletou, skladovací prostory, mechanický prostor a garáž. V těchto prostorách byla postavena voda, vytápění a kanalizace. Celá plocha sklepa je pokryta betonem 10-12 cm.

Přízemí je přístupné terasou. Podlaha má izolaci 5 cm a podlahové topení v obývacím pokoji, kuchyni, WC a vaně. Rozložení přízemí bylo provedeno s návrhářem interiérů, ale lze jej uložit na vyžádání. Na této úrovni je 13 m2 pokoj pro hosty, 9 m2 šatník, 7,7 m2 koupelna, 2,9 m2 spíž, 3,4 m2 předsíň, 1,8 m2 WC a obývací pokoj 57,3 m2, byla postavena kuchyně.

V podkroví mohou být pokoje přizpůsobeny potřebám. V současné době nejsou hrazeny žádné stěny, voda, topení, kanalizace. Střecha byla renovována v roce 2017 (nová tónovaná dlažba, nová fólie, zpevněné krokve pro izolační materiál, veluxová střešní okna)

Dům byl postaven z 30 cm cihel, kde staticky bylo potřeba, bylo 38 cm. V roce 2017 bylo v hliníkových žaluziích vybaveno 7 air-chambered, 3-vrstvé plastové dveře a okna. Dům má izolaci 10 cm. Izolační materiál stěny, izolační materiál základny a izolační materiál podlahové krytiny jsou zahrnuty v ceně domu.
Elektřina, odpadní voda a voda jsou v domě. Plyn je k dispozici na pozemku, je postaven, ale dům ještě nebyl zaveden.

Nemovitost je zdarma, má licenci k převzetí vlastnictví.

Zavolejte mi, prosím, pro více informací. Objekt lze prohlížet, ale před několika dny mě prosím kontaktujte.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB