Prodat Domek, Nyírábrány, Hajdú-Bihar, Maďarsko, Határőr u.

Prodat - Cod. 38583

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 110 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 0

30 km od Debrecínu, v blízkosti hraničního přechodu rumunských hranic, v blízkosti přístupové cesty, pozemek o rozloze 3448 m2.
Nabízí vynikající příležitost pro chov zvířat / koníčky a výhody / zemědělství. Vzhledem k umístění místa, má dvě ulice fronty, což vozidla dvojité sady.

Nemovitosti:
V domě je samostatný vchod s letní kuchyňskou linkou. Dále je zde koupelna se sprchovým koutem a kořením, které lze snadno přeměnit na kuchyň. V bytě jsou 2 velké pokoje (dřevěné podlahy), 1 malý pokoj s jídelnou, aby nedošlo k narušení pohodlí ostatních.
V apartmánu je krásná terasa, kde si můžete vychutnat kávu a snídani ráno. V zimě nabízí kombinovaný kotel teplo.

specifikace:
Tato nemovitost je samostatně stojící dům postavený v roce 1964 z adobe. V zimě zajišťuje smíšený kotel teplo a proud plynu může být dodáván dle potřeby. Dveře a okna jsou dřevěná. Střecha je vyrobena z tradiční střechy se sedlářstvím, pískovcem.

K dispozici je také dílna o rozloze 12 metrů čtverečních, betonová garáž a zemědělské budovy (olovo) pro vykořisťování zvířat.
Dům má také zahradu o rozloze 3448 m2, kterou lze rozdělit nebo dokonce pokosit.

Okolí: Město pracuje: Občanské zahrady, několik kostelů, dvě okresní zdravotnické kanceláře, lékárna, zdravotnické služby, mateřská škola, škola, střední škola a mnoho dalšího.
autobusové nádraží je cca. Je to 5 minut chůze od hotelu.
Obchody s potravinami, záchranné stanice, lékařské ordinace, zubní lékaři, školky, školy a seniory jsou během několika minut.
Do Debrecínu se dostanete autobusem a vlakem každé 1-2 hodiny, 25 minut autem.

financování:
Tato nemovitost je zdarma, hledáme bezplatné úvěrové poradenství pro naše zákazníky. Majetek lze také zakoupit v hotovosti a bankovním financování. K tomuto účelu můžete získat kompletní informace v naší kanceláři. Nabízíme možnosti jakékoli finanční banky, naši kvalifikovaní kolegové vám pomohou vybrat a vybrat nejlepší řešení.

Tímto Vám oznamujeme, že jak budete mít zájem, zavoláním na inzerované telefonní číslo souhlasíte s bezpečnou a obezřetnou správou Vašich osobních údajů - zejména podle jména a telefonního čísla - společností Real Estate Solutions Kft V tomto kole najdete průvodce pro správu informací na níže uvedeném odkazu. Inzerentem Real Estate Solutions Ltd. jako inzerentem. Proto se můžete dozvědět o našich Zásadách ochrany osobních údajů.

ochrany údajů

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB