Prodat Domek, Orfu, Baranya, Maďarsko, Fo Street

Prodat - Cod. 23302

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 150 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

Maďarský vlastnost (150m ²) s obrovskou zahradou (4400m ²) a unikátní, vynikající výhled. Nachází se v klidné části obce zvané Banos, těží z otevřeného přístupu k velmi oblíbené prázdninové destinace, Orfu. Ideální pro rodinu nebo rekreační dům, ale je ideální pro investice i (skvělé místo pro velké akce, jako jsou svatby).
Tiché, klidné prostředí se snadným přístupem k mnoha zajímavých aktivit, jako je jízda na koni, rybaření, jízda na kole, turistika, speleologie, plachtění, windsurfing.

Přízemí se skládá z velké obývací pokoj (s jedinečným, otevřenou koupelnou), velká kuchyň se spíží, samostatné WC a 2 technické místnosti.
V prvním patře je dvoulůžkový, dvoulůžkový pokoj a rodinný koupelna (se sprchovým koutem).

Vlastnosti:
Plynové topení a klimatizace
elektrické posuvné přední vrata
alarm systém
satelit nebo kabelová televize
fiberoptic širokopásmové připojení

Vypořádání Orfű se nachází v kraji Baranya, Maďarsko, a to je dobře-známý rekreační areál. Jeho hlavní atrakcí jsou tři umělá jezera, kde se lidé mohou jít koupání, rybaření, plachtění, windsurfing, vodní sporty, kanoistika, jízda na kajaku. Kromě jezer je Aquapark také.
To je také obklopen horami a parků, kde se lidé mohou jít pěší turistika, cykloturistika, pěší, speleologie, lov nebo i jízdy na koni.
Obec je také velmi blízko k PECS (jen 2 hodiny od Budapešti, hlavního města Maďarska), které je páté největší město Maďarska, který se nachází na svazích hor Mecsek v jiho-západní části země, v blízkosti svého hraničí s Chorvatskem. Jedná se o administrativní a hospodářské centrum kraje Baranya.
Město se stalo seznamu světového dědictví UNESCO v roce 2000 a byl vybrán, aby se Evropská hlavní město kultury sdílení titul v roce 2010.
Po obdržení titulu zásadní obnovu začala ve městě (obnovených veřejných místech, ulice, náměstí a čtvrtí, nové kulturní střediska, koncertní síně, nová knihovna a centrum a kulturní čtvrtletí byly navrženy). Je známý pro své muzea, bohaté umělecké života, umělců a festivalů.

Cena: 80,000 liber / € 99.000

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB