Prodat Domek, Solymár, Pest, Maďarsko, Csősz

Prodat - Cod. 39589

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 220 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Klidná postranní ulice, dobrá infrastruktura!

V Solymáru, za nákupním centrem SPAR, v klidné malé ulici, nabízíme k prodeji tento jedinečný rodinný dům o rozloze 230 m2, 230 m², 2 m², 230 m² postavený v roce 2000 s celkem 5 pokoji. Budova byla postavena na betonovém základu s 38 zděnými zdmi, monolitickými stropy, dřevěnou střešní konstrukcí, obkladem z betonových tašek, za použití nejlepších dostupných materiálů v té době.
V suterénu třípodlažního domu se vedle bezbariérového obytného prostoru pro malý garsoniéra nachází garáž pro 2 auta a technická místnost, v přízemí se nachází a 2 další ložnice a koupelny v podkroví. Budova je vytápěna a zásobována teplou vodou pomocí vysoce účinného plynového kotle s využitím podlahových a radiátorových výměníků tepla.
Budova dosud nebyla zchlazena, protože 38 zděných a omítnutých izolačních systémů a vysoce kvalitní dveře a okna poskytují dostatečnou ochranu, ale možnost klimatizace je připravena.

Pokud vás tato nabídka zajímá, zavolejte nebo napište mi pro podrobnosti!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB