Prodat Domek, Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Maďarsko, Húszöles ut

Prodat - Cod. 27187

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 890 m²
  • Pocet pokoju: 3 bedrooms + den
  • Podlazí: 1

Oblast detaily:
Tiszafüred je město v Jász-Nagykun-Szolnok kraji, v severní Great Plain regionu střední Maďarska. Město nabízí veškeré vybavení, které byste očekávali, jako jsou místní obchody, banky, hospůdek a restaurací. Tam je místní trh dvakrát týdně v centru náměstí města, kde si můžete nakoupit nejrůznější místní produkce. Tesco a Lidl supermarkety lze nalézt také ve městě.
Existuje spousta dělat v okolí Tiszafüred. Krásné barokní město Eger je asi 45 minut jízdy autem a nabízí příjemné kavárny a restaurace, stejně jako nádherné baziliky a hrad. Hortobágy Národní park je jen 30 minut od hotelu a je velký prostor vidět mnoho druhů ptáků a volně žijících živočichů, které jsou původem z Maďarska. Abádszalók je 15 km cestování, a má velký rozsah vodních sportů, včetně vodní lyžování, vodní skluzavky a mnoho dalšího. Nebo můžete jen relaxovat na pláže u jezera u jezera Tisza a užijte si letní slunce. K dispozici je také lázně / termální lázně v blízkosti otevřený celoročně.
Budapešť je asi 1 hodinu 45 minut jízdy autem po dálnici M3, a na letiště je zhruba stejný. Také, město Debrecín má letiště, které je asi 55 minut od hotelu a je obsluhované "Wizzair" přímé z londýnské letiště Luton.

Podrobnosti House:
Dům, postavený v roce 1950 se nachází na jednom patře s rozložení má obývací pokoj / jídelna, kuchyň, spíž, koupelna a 3 ložnice + doupě. Je zde jedna koupelna uvnitř domu a jedna toaleta stánek se nachází venku na zádech. V zadní části domu se nachází rekreační oblast, která má stůl na stolní tenis a může obsahovat jiné činnosti - tato oblast je pokryta. Je zde jeden vnitřní garáž spot, ale i dostatek prostoru pro auta parkovat na pozemku. K dispozici je také podkroví pro více úložného prostoru. Venku je krásné zahrady, které poskytují dostatek soukromí zdvořilosti ze vzrostlých stromů a keřů. Elektřina, plyn a voda jsou přítomny a spojeny. Se nachází v krásném místě se můžete těšit na pěkné klidné rekreační dům, případně pronajmout za extra příjem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB