Prodat Domek, Vácrátót, Pest, Maďarsko, József Attila utca

Prodat - Cod. 33165

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 40000 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

35 kilometrů od Budapešti, snadno přístupný (dálnice M2), který se nachází v centru obce uspořádal unikátní zařízení, s obrovskou luxusní vilové zástavbě. Nachází se v 40 000 m2 (4 ha), malebnou zahradou, stavba byla obklopena rákosí jezera, dětské hřiště, zeleninové zahrady, stáje a pastviny také v jeho okolí.
470 m2 klimatizovaný, čtyři ložnice, tři koupelny, kétkonyhás, sauna, hydromasážní bazén a garáž se dvěma luxusními domy až sloužit potřebám lidí, kteří tam žijí. Dům byl postaven z vysoce kvalitních materiálů po dobu 15 let. Vysoké stropy, otevřená kuchyně 60 m2 obývací pokoj s krbem rustikální přátelskou atmosférou. Obývací pokoj 80 m2, východní orientace krytou terasu s šesti-person jacuzzi na sídlí. V přízemí se nachází ložnice s šatnou a koupelna se otevře se současnými trendy. V patře vytvořil samostatný apartmán, ložnice a koupelny.
Budova sousedí se čtyřmi stand-anglický bokszos stodoly traktor a nádoby pro skladování krmiv vnitřní barvu. Ten malý transformace mohou být použity pro jiné účely. Dvě samostatná garáž pro čtyři auta fit.
Dům se nachází 25 metrů od začátku umělé, 5000 m2 plochy, rákosí, obklopen stromy, v průměru 3-4 m hluboké jezero, které osázené kapra a candáta. Křišťálově čisté vody pro koupání, plavání a bruslení v zimních měsících, zmrazování dovolí. Ornamentální design parku ekologie a postaral se o estetické dokonalosti.
Pravidelně pozorovány ve vzácných vodních ptáků může lovit v jezeře, a koně ve stájích umožňuje zachovat. Velikost stavby sloužit nejen pohodlí rodiny, ale málo dělá konverze i tvorba koňský ranč, jízda na koni důchod je to možné.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB