Prodat Dvoupokojový, Budapest, Budapest, Maďarsko, Naphegy

Prodat - Cod. 34498

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 117 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Nachází se v žádané části domu Naphegy, tento kondominium nabízí krásný výhled na město, královský hrad a park Tabán, který se nachází v centru Budapešti.

Užijte si tempo moderní metropole a ponořte se do velkého městského života a stále se vraťte do klidného a klidného domu bez nutnosti dojíždět. Kondominium se nachází v blízkosti centra pracovišť, divadel, zábavních podniků, atrakcí, dobrých škol a nejlepších univerzit. Nicméně, to je v klidném okolí čtvrti 1. okresu, na straně Sun Hill s výhledem na město. Poloha nabízí vše, co potřebujete pro městský život v docházkové vzdálenosti, budova leží mezi klidnými malými uličkami s téměř žádnou návštěvností. Vychutnejte si všechny pěkné městské výhody, které nabízí 5. okrsek s výhodou zeleně a prostředí parku, na vrcholu Sun Hill v Budapešti,

Kondominium nabízí úžasné panoramatické výhledy - výhled, který zůstane neomezený. Nabízí nádherný široký průčelí nad parkem Tabán s kompletním výhledem na královský hrad a výhledem na město z velkých zálivových oken. Dům je na okraji kopce a před domem nejsou žádné budovy, které by mohly znemožnit výhled.

Sousedství má vynikající infrastrukturu. Mosty Dunaje jsou snadno dostupné, stejně jako obchody, kavárny a kulturní instituce. Když zde žijete, můžete téměř zapomenout, že centrum a Pest jsou jen pět minut autem; snadno se dostanete k řetězci mostu nebo mostu Erzsébet. Hlavní dopravní uzly, stejně jako dálnice M1 a M7 jsou také jen rychlé jízdy. V blízkosti veřejné dopravy. Důležité místa v centru města jsou snadno dosažitelná, protože jsou vzdáleny jen dvě zastávky autobusu. Mimo domu je spousta parkovacích míst po celý den, kde mohou místní obyvatelé zaparkovat zdarma.

Světlý a slunný byt má velké okna a vysoký strop (3 m). Nemovitost má okna směřující ke všem směrech, takže je po celý den nepřetržitý sluneční paprsek. Jižní a západní okna a balkon se dívají na dřevěnou zahradu. Moderní dispozice, široké otevřené prostory, široká průchodka, renovované spotřebiče a elektroinstalace, německý kombi-kotel s měděnými trubkami. Vlastní vodoměr. Byt zaujímá téměř celou úroveň druhého patra. Pouze jeden soused sdílí podlahu. Byt má tři velké světlé pokoje, slunnou kuchyni s rozlohou 15 metrů čtverečních, dvě koupelny, šatnu a prostorný vchod pro celkem 120 metrů čtverečních. Měsíční služby: společné poplatky včetně vody 50EUR, zemní plyn 80EUR, elektřina 30EUR, televize a internet 40EUR.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB