Prodat Dvoupokojový, Budapest, Budapest, Maďarsko, Dessewffy Street

Prodat - Cod. 38177

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 62 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

Kompletně zrekonstruovaný, elegantní občanský byt v centru města na prodej. Přímo od majitele. Nabízíme k prodeji náš zrekonstruovaný, 62m2, 3 ložnicový byt. Tato nemovitost se nachází v oblasti s nízkou dopravní dostupností na ulici Dessewffy v rámci 17 apartmánového bytu mezi katedrálou a operou (ulice Andrássy a Bajcsy-Zsilinszky Boulevard). To poskytuje vynikající dopravní spojení, ale může být také využíváno pro turistické nebo obchodní účely.
Díky umístění v druhém patře a orientaci a uspořádání rezidence slunce vždy svítí do alespoň jedné z pokojů, a proto je náš domov navždy jasný a příjemný, na rozdíl od podobných domů, které se nacházejí ve dvoře. Náš vstup je poslední dveřmi horních chodbiček, takže máme také vlastní "balkon" bez rušivého pohybu od sousedů.
Do apartmánu se dostaneme přes kuchyň-jídelnu, odkud se dostaneme do menší ložnice a obývacího pokoje. Moderní krb v obývacím pokoji poskytuje vynikající vytápění během mírně chladných období a je také skutečným zvedákem nálady. Obývací pokoj vede do prostorné ložnice, odkud se dá dostat do koupelny. Koupelna je vybavena vyhřívanými podlahami a radiátory na ručníky.
Byt je v bezvadném stavu mechanicky, rekonstrukce byla provedena (voda, kanalizace a elektrické vedení byly zcela nahrazeny, centrální cirkulační topný systém byl osazen) před několika lety. Srdcem vytápěcího systému je kompletně zrekonstruovaná kombinovaná pec Junkers Euroline, která také zajišťuje horkou vodu. Obložení podlahy bylo renovováno a částečně i výměna dveří a oken. Pokoje jsou podlahové podlahy nebo dlažba. V každém pokoji apartmánu jsou okna, takže větrání je přirozené a pokoje jsou velmi světlé. Dveře a rámy dveří jsou masivní, na zakázku, masivní dřevěné konstrukce. Letní teplo je znesnadnitelné klimatizací a hrubými cihlovými stěnami zezadu ve dne. Spotřeba je měřena jednotlivými měřiči. Platíme pouze za elektřinu a vodu, které skutečně používáme. Teplá voda v kuchyni pochází z horkovodního tanku skrytého pod jednotkou.
Strop apartmánu je ve výšce 3,6 metru. Dodává se s vlastním sklepem v bytě. Suchá uzamykatelná komora o rozloze 8 m2.
Sdílené náklady na byt činily 183 HUF / m2 / měsíc, které zahrnují veškeré veřejné výdaje (odstraňování odpadů, úklid, společné zastoupení, renovace atd.).
Najdete zde vše potřebné pro každodenní život v okolí: nákupní zařízení, lékaři, pošta, rekreační a rekreační zařízení, ale blízkost turistického centra města také zvyšuje počet možností.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB