Prodat Dvoupokojový, Pest, Budapest, Maďarsko, Illés utca 12

Prodat - Cod. 32800

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 62 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Majetkové poměry: Good

Moderní byty v Budapešti o rozměrech od 48,24 do 67,97 m, které se nacházejí v oblasti v centru Budapešti; vhodný v blízkosti lékařské univerzity Semmelweis v Budapešti. Komfortní byty, osvětlené 1 a 2 ložnicemi, ideální pro jistou investici k pronájmu nebo ke koupi, pokud se vaše děti rozhodly studovat medicínu na Semmelweis University. Další informace získáte na následujícím telefonním čísle: +36 70 634 2499. Zavolejte nám, rádi vám pomůžeme.


OBLAST VIII
Tyto praktické byty se nacházejí v budově Illes v okrese VIII, jedné z center centrály Budapešti. Oblast, která má všechny služby, které budete potřebovat: restaurace, kavárny, kina, tělocvičny s lázněmi, wellness centra a kosmetické služby, kadeřnictví atd.


Tento okres charakterizuje tisíce studentů a mladých lidí, protože mezi jinými je fakulta medicíny. Stejně tak je klidná a rekreační oblast, pro svou bezpečnost a parky, stejně jako Orczyův park se širokými rozměry.

Orczy Park je známý park, který má sto leté stromy a prostory, kde mohou být sporty praktické a dětské hřiště. Park, který chtějí navštívit všichni milovníci přírody a sportu; tam je také sportovní škola, kde můžete procvičovat tenis, fotbal, basketbal, házenou, bruslení a další sporty v Budapešti.

Také skutečně blízko k těmto bytům v Budapešti můžeme najít tělocvičnu s více než 3000 metry v rámci velkého bazénu a široký rozměr, kde můžete také plavat.

Výborné spojení s městskou hromadnou dopravou.


MĚSTSKÉ BUDOVY

Tyto komfortní byty patří k novým stavbám budovy Illes, která se nachází mezi ulicemi Illes a Köris. Šestipodlažní budova s ​​13 byty na patře a obchodní prostory v přízemí, distribuovaná v portálech.

Vysoce kvalitní budova s ​​automatickým vrátným, 2 výtahy, systémem špičkových technologií pro televizory, elektrickým systémem pro osvětlení a přímým přístupem do garáží. moderní a světlý exteriér.

Díky své poloze je vynikajícím investičním produktem, protože se nachází poblíž Semmelweisské univerzity v Budapešti, každý rok přišli tisíce maďarských studentů a dalších národností, aby studovali medicínu a další bio-sanitární kariéru.

Zastávka tramvaje Klinikák 3 v budapešťském metru je jen pár kroků od hotelu. Také máte přístup autobusem (č .: 9, 99, 99A, 17), jako trolejbus (č. 89) a vozík (č. 24, 28).


BYTY

V této budově byly vybudovány 2 typy bytů s dokonalou velikostí, přemýšlející o potřebách odborníků, studentů a mladých párů okresu VIII. Byty s 1 a 2 ložnicemi.


Campus Model: byty s 1 ložnicí asi 48,24 m a 51,32 m s vynikající cenou mezi € 74.597 a € 79.839.

Premium Model: byty s 2 ložnicemi o rozměrech 61,62 m a 69,17 m s velmi cenou Cena mezi 92,661 € a 110,726 €.


KUCHYNĚ

Tyto kuchyňské byty jsou v americkém stylu s otevřenou místností, aby se během dne cítila šíře a přirozené osvětlení. Šíře a osvětlené kuchyně v rozmezí 4,5 až 6,5 m Plně vybavené a vybavené nejlepšími domácími spotřebiči: odsávač, sklokeramická varná deska a trouba.

Poloha varné desky a kuchyňského nábytku vysokého i nízkého, dávají tomuto místu velkou praktičnost a širokou škálu, kde můžete být kreativní s gastronomií.

TERASA / BALKONIE

Některé byty mají terasy nebo balkony o rozměrech 4,5 m a 10,5 m, které poskytují úžasný a relaxační prostor ideální k odpočinku, s dostatečným prostorem pro stůl a několik židlí, kde můžete mít večeři venku.

LOŽNICE

Pokoje tohoto bytu jsou široké o rozměrech od 9,5 do 12 m, pohodlné a osvětlené. Se správným vybavením, skříněmi s dveřmi budete mít vše, co budete potřebovat.

KOUPELNY

Koupelny jsou vybaveny veškerým sanitárním vybavením a kohoutkem, to vše s nejlepší kvalitou.

OBÝVACÍ POKOJ

Jídelny těchto bytů jsou široké a světelné, přibližně 20 m a 22 m, využívající vnější světlo. Dřevěné podlahy a hladké stěny.
Šíře jídelny jsou dobře rozptýleny, stávají se tak nejsvětlejšími místy v bytech.

Všechny byty mají výbornou distribuci a vysokou kvalitu. Také se počítá s atraktivním designem, moderním a útulným místem, které přemýšlí o pohodlí a bezpečnosti. Všechny byty jsou vybaveny plynovým topením a individuálním počítadlem na jeden byt.

GARÁŽ

V bytech je parkoviště pro 1 vozidlo v suterénu budovy s přímým přístupem k výtahu. Garáže mají snadný přístup zvenku a jsou snadno ovladatelné.


Tyto byty mají obrovský potenciál, protože ...

... Nachází se v nejvíce potenciální oblasti Budapešti, jen pár metrů od léčebného kampusu v Budapešti a od Fakultní nemocnice v Budapešti; což znamená dobrou investici nebo koupi pro ty rodiny, které děti chtějí studovat na Lékařské fakultě.

S velmi konkurenčními cenami jsou tyto byty od € 74.597 za 1 ložnici nebo maximálně € 110.726 za byt s 2 ložnicemi bezpochyby spolehlivou investicí. Chcete-li koupit nyní, je větší šance na přecenění pro každý z těchto bytů v příštích 5 letech, kdy vaše děti skončí vysokoškolské období.

Na druhou stranu je skvělá příležitost k nákupu, protože ceny těchto bytů jsou vynikající minimálně o 30% podhodnocené z podobných míst v oblasti.

POZNÁMKA o zájmu studentů

Několik současných majitelů bytů v budově koupilo své nemovitosti, takže jejich děti mohou studovat v Budapešti. Co je nejlepší než být schopen zůstat během vašeho vysokoškolského studia v Budapešti ve vlastním bytě a poté jej moci pronajmout?

Tímto způsobem budete schopni jej dodat a vybavit, jak se vám líbí, aniž byste se museli utvářet pronajatému bytu. Všichni, vy, vaši rodina a přátelé se budou cítit jako doma.

Kromě toho to nebude překročení vaší rodiny, au contraire: velmi dobrá investice do Budapešti. Věděli jste, že nájemné pro tyto typy bytů v Budapešti jsou drahé v porovnání s pořizovacími náklady?

Příklad Model Campus:
375 Eur za měsíc * 12 měsíců = 4.500 Eur * 5 let: 22.500 Eur

Příklad modelu Premium:
500 Eur za měsíc * 12 měsíců = 6 000 Eur * 5 let: 30 000 Eur

(Pronájem garáže 25 Eur za měsíc * 12 měsíců = 300 Eur * 5 let: 1.500 Eur)

"Představte si, že rozdíl mezi výdaji, které částky pronájmu v Budapešti, nebo investováním do nemovitostí se zajímavými perspektivami přecenění!"

Něco, co je třeba vzít v úvahu pro studenty, je, že nájem nových bytů v Budapešti není ve srovnání s životní úrovní města přesně levný. Nákup jednoho z těchto bytů znamená nejen skvělé roční úspory, ale i ziskovou investici.

Nabídka nového kvalitního majetku v Budapešti je velmi omezená. Víte, že v současné době je v Budapešti více než tisíce zahraničních studentů, kteří se zabývají studiem zdravotní péče? Lékařská škola Semmelweis je jen pár minut chůze od budovy.

Na toto číslo musí být přidány tuny studentů programu Erasmus v Budapešti, kteří neberou všechny své studium v ​​Maďarsku, ale pouze jeden nebo dva semestry.

POZNÁMKA o zájmu investorů

Je známo, že nákup bytu k pronájmu v blízkosti univerzity je bezpečný obchod. Pokud víte, jak si je pronajmout, budete mít nájemce roky.

Tyto byty se nacházejí v budově s vysokou stavební kvalitou v expanzní a regenerační oblasti v Budapešti, kde je cenová úroveň nemovitostí mimořádně dobrá a možnosti přecenění v průměru jsou velmi slibné.

Byty, které již někteří naši investoři zakoupili, vytvářejí velkou ziskovost.

Skutečný příklad
Kupní cena: 110.000 Eur
Cena pronájmu: 525 Eur za měsíc
Pronájem garáže: 30 Eur za měsíc

Nejenže mluvíme o studenty, kteří hledají ubytování v blízkosti školy; ale také pro odborníky v oblasti vzdělávání a zdravotnictví, kteří pracují v této oblasti a mají prospěch z ubytování blízko k práci.

Přehodnocení bytů v budově Illes je v bezpečí vzhledem k velkému současnému požadavku na ubytování v této oblasti; stejně jako ekonomický růst v Budapešti. Pro více informací volejte maďarský telefon nyní: +36 70 634 2499

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Tamas Csaki
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB