Prodat Plážové středisko, Balaton, Somogy, Maďarsko, Balatonfenyves

Prodat - Cod. 30470

  • Typologie: Plážové středisko
  • Oblast: 196 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 2

Balatonmariafurdo-Dolní 661 m2 pozemek 196 m2, neomezené, zařízený rekreační dům k prodeji Balatonfenyves okraji. Objekt je dvojdomek, dva jsou přesně stejné, mohou být také použity nezávisle části pouzdra je obyčejný nádvoří. Každá část budovy na druhém poschodí obsahuje tři ložnice (jeden dvoulůžkový pokoj s balkonem, 1 až 2 osoby Pokoj a, tři osoby v pokoji), a blok vody. velká moderní obývací pokoj, jídelna, kuchyň, koupelna, toaleta v oddělené místnosti na nižší úrovni. Dům není postaven na 3 podlažích, v podkroví je v tuto chvíli, ale lze snadno převést lakószintté. Rekreační zařízení se nachází mopy, takže terasa / nádvoří z ulice tam je absolutně žádný vhled. Obrovské nádvoří terasa je jedinečné, trvanlivé dřevěný nábytek a houpací síť, gril, pískoviště a skladování (loďky, kola) pryč. Parkovací místo pro několik aut. Velké podniky a rodiny, zvláště ideální volbou pro bratry.
V domě je pět minut chůze od jednoduché dobře udržované, obrovský otevřený pláže, krásný travnatý břeh, bez využití volejbalové kurty, basketbalové hřiště, toalety a sprchy jsou k dispozici za poplatek lehátka, šlapadla stejně. Restaurace, snack bary, zmrzlina zajistit bezstarostnou dovolenou.
Nejbližší obchod je vzdálen 300 metrů a nejbližší restaurace 150 metrů od rekreačního domu.
Balatonmariafurdo-bottom nádraží chaty 3 minuty pomalé chůze, takže je snadno dosažitelný městskou hromadnou dopravou.
Balatonmariafurdo centrum 3min auto, kde port (pěší dopravu k dispozici), supermarkety, trafiky. Balatonfenyves města je pouhých pět minut jízdy autem, ale ne namáhavé chodit. Zde funky noční život se stará o mladých a lidí středního věku bavit. Existuje několik možností turistických okolí buď autem nebo na kole, v případě nepříznivého počasí v nedalekých termálních lázních může poskytnout relaxaci. Hévíz 20 km, Zalakaros 30 km a 10 km od Marcali. Sármellék Hévíz Balaton letiště je pouhých 30 km.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB