Prodat Plážové středisko, Dunavarsány, Budapest, Maďarsko, Dunavarsány Duna-sor

Prodat - Cod. 34412

  • Typologie: Plážové středisko
  • Oblast: 80 m²
  • Pocet pokoju: 1+3
  • Podlazí: Fsz.

nejkrásnější část jezera (nepůsobí v přední části jedné) Dunavarsány (Budapest 5-10 Km.) k prodeji obytné v zimě iv létě, celkem cca. 80nm Rodinný dům užitná plocha 28 m² terasa, oficiálně 306nm plot.
Dům je zateplený. V přízemí je otevřený obývací pokoj, kuchyň, koupelna, hala + vana + zastřešená terasa v horním patře 9 m² podkroví, na + 14 m² čistou plochu. Živá krbová kamna a tepelné čerpadlo měnič energie účinné chlazení a vytápění klimatizační jednotka poskytuje požadovanou teplotu. V obývacím pokoji je malá přední dostaneme odtud do 28sqm terasou, kde zažíváme krásné scenérie starých stromů v zahradách na břehu Dunaje, kde dostanete své vlastní molo, která je integrována s ostatními. Na zahradě je k dispozici 15 + 9nM. pre-zastřešený dřevěný dům je letní kuchyně, penzion nabízí zajišťuje likvidaci hostů.
Full-podzim utility (voda, elektřina (noční proud), kanalizace, kabelová televize, internet). Telefon plyn a pevné linky na ulici.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB