Prodat Podnikání, Nagymaros, Pest, Maďarsko, Vasút

Prodat - Cod. 18740

  • Typologie: Podnikání
  • Oblast: 8000 m²
  • Pocet pokoju: 30+
  • Podlazí: 6

Nemovitost se nachází v ohbí Dunaje, v levém břehu Dunaje, Visegrádské Nagymaros se nachází naproti města a nádherným výhledem na řeku. Budapešť je asi 50 km daleko, která je přístupná autem na Route 12 a dálnice A2, vlak Budapest-VAC Szob železniční trať, ale ani do jedné hodiny lodí. Jedním z nejvíce cenově město v zemi, který s přírodními zdroji a bohaté kulturní a historické památky. Nábřeží je v docházkové vzdálenosti od vlakového nádraží jen pár metrů od domu přímo.
 
Historie a funkcí Parametry
Budova je 8000 m2 krajinářský stálezelených rostlin vápenec oblast.
V roce 1800, během průmyslové revoluce byla postavena a provozována jako továrna champaign v první světové válce, a pak přeměněn na rekreační budovy v 1950-60s. Od té doby prošla nepřetržitá renovace a zachování přírodního parku ještě péči o pozornost. Krásné minulost a všudypřítomná atmosféra už zaujme na první pohled.
Zaklíněný do svahu na stavbu nástavby a vyšších úrovní zahrady a výhled na ohbí Dunaje a věčné Visegrád.
Šestipodlažní hlavní budovy se dvěma úrovněmi suterénu, přízemí a tři horní podlaží. Tři úrovně 30 en-suite pokoje byly navrženy.
Budova má hrubá podlažní plocha 1.790 m2, a parku se také nachází ve svahu protahování sklepě (stárnutí dvě šampaňské sklep) a přístavba (musí být zničen) a otevřené parkoviště. Patře hlavní budovy je vrtaná studna lemované. Na druhé straně budovy s křídly prodloužit. V současné době je nemovitost beton a železné oplocení blízký kruh, s renovací individuálně vyrobeného povahy a funkce označení kované železné oplocení budovy je dokončena.
Nemovitost se nachází přímo na pláži Lepencei nebo více hotelu Thermal.
V klidné zelené plochy, dobrá infrastruktura (vlakové nádraží a přístav, na dálnici z Budapešti rychle a snadno přístupné), městské nemovitosti, který je jedinečný a okouzlující, a to jak z hlediska umístění a nástavby.
Jeho funkce je univerzální, stále platné stavební povolení na vybudování domova důchodců, ale firemní areál, turistické ubytovací služby (hotel), soukromé kliniky fungují výborně hodí. V současné době, komerčních nemovitostí je registrován jako. Vyrobeno projektové dokumentace, vizualizace, který byl psán ubytovacích služeb (viz příloha)
 
Majetek nástroje, městské nemovitosti, soudní spory a nezatížené, společnost je bez DPH.
Kupní cena (cílová cena): € 1.350.000

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB