Prodat Stavební parcela, Tamási, Tolna, Maďarsko, Kendergyár, Tolnanemedi, Tamási district, Tolna county, Hungary

Prodat - Cod. 39708

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 14003 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

5701 m2 a 8302 m2, celkem 14003 m2 průmyslového pozemku k prodeji se 100 m2 starou budovou je třeba před použitím renovovat nebo opravit; 40% možná výstavba, stávající inženýrské sítě (plyn, elektřina, voda, kanalizace).
Umístění:
- Tato země se nachází v Kendergyáru, Tolnanemedi, okrese Tamási, hrabství Tolna, Maďarsko. Nejbližší města jsou Simontornya (7 km) a Tamási (18 km); Szekszárd (70 km), Siófok (40 km).
- Země se nachází v blízkosti hlavní silnice 61 a železniční trati Budapešť-Dombóvár-Pécs.
- Statek se nachází na železniční trati Budapešť-Dombóvár-Pécs, 1 km od železniční stanice Tolnanémedi a je přibližně 20 km od dálnice M6 po silnici 61.
Pobídky:
Tento pozemek se nachází daleko od obytné oblasti, takže je vhodný pro zakládání továren, průmyslových podniků. Místní samospráva se velmi zajímá o vytváření pracovních míst, a proto poskytuje flexibilitu při vydávání provozní licence, jakož i zvýhodněné daňové sazby (nízká daň z obchodu) a další vnitrostátní daňové výhody pro společnosti působící v průmyslových oblastech. Je také možné požádat o státní podporu a dotace EU. Cizinci jsou vítáni, aby do této oblasti investovali.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB