Prodat Vila, Balaton, Veszprém, Maďarsko, Pécsely

Prodat - Cod. 23027

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 310 m²
  • Pocet pokoju: 9
  • Podlazí: 2

Rád bych k prodeji úžasný dům & pozemek se nachází v národním parku Plattensee v oblasti zvané Balatonfelvidék, v povodí Pécsely.
PROSÍM sledovat film tady na YOUTUBE!

Malé a půvabné vesnice Pécsely 600 obyvateli se nachází na severním pobřeží jezera Balaton / Plattensee na dně krásných vinic Balatonfelvidék. Pécsely se nachází 5 km od samotného Plattensee, a 10 km od Balatonfüred, severně od Tihany.
Na ploše 813 m2 pozemku se nachází 3 budovy, které byly navrženy architektem Endre Szücs, který je uznávaným odborníkem na ekologické stavby v regionu Balatonfelvidék. Hlavní budova je 2 podlaží obývací dům 310 metrů čtverečních. Dům byl navržen v souladu s vysokými estetickými standardy, zároveň je vybavena všemi moderními vymoženostmi. Streetward část domu byla původně kovárna vesnice v 19. století. Podle ústní tradice-nemocný-známý loupežník tzv. Sobri Joska také měl jeho koně zde shoed. Vedle hlavní budovy, následující další budovy patří k nemovitosti: zahradní gril a sociální oblasti, letní kuchyně, vinný sklep s malým pití vína místě a třetí hlavní budovy je sklad pro ukládání nástrojů a vozidel zemědělství . Nebo výpis je možnost prodeje sousední zemi, která plocha je cca 9 000 m2 (není zahrnují this listing) další objekty mohou být umístěny vedle stávajících 3 budov, neboť země-plot Obklopují 3 ulic, které poskytují dostupnost. Tato nemovitost je dodáván s plnou veřejných služeb. Odvodnění je napojen na společných veřejných služeb obce Pécsely. Elektřina provedena z ulice je ze 3 fází, voda a plyn jsou propojeny. K dispozici je také řidič i na pozemcích, které poskytuje vysoce ekonomické možnosti zavlažování.
Velikost hlavní budovy, z živého domu je 310 plně využitelné metrů čtverečních. Od jeho přízemí 3 vedou schody do 2. patra. Předkládaná půdorys ukazuje, že existuje 9 pokojů, 2 kuchyně, 3 koupelny, samostatné WC a 2 sloupoví. Dům byl postaven v moderní obklad dlažba, která je částečně zdobený kamennou krytinou. Strop je tradiční žebrovaný strop: dřevěná lamelová podlaha z druhého poschodí stanoví na dřevěných nosníků. Dřevěná konstrukce střechy byla provedena speciální tesařské práce a je vyrobena z borovice z Borov. Střecha je pokryta rákosem jezera Balaton 35 cm tloušťky. Tradiční doškovou střechou byla nedávno restaurována. V nejvnitřnější povrch střechy je moderní tepelně odolné zaostávajících a sádrokartonová deska pokrytá rákosem překrytí, je to vidět na fotografiích. Podlahová krytina v obytných místnostech je dřevěná lamelová podlaha, na chodbách, v koupelnách, na WC a na terase je rustikální dlaždice z keramiky. Ohřev vody je zajištěn pomocí 2 plynových kotlů typu Vaillant, topení radiátory. Kamna a starožitný kachlové kamna jsou funkční, jsou schopni produkovat teplo v chladných zimních dnech kromě příjemné atmosféry, které poskytují. Současný nábytek z domů je také k prodeji, cena dohodou. Doufám, že se vzbudil jsem váš zájem a budete také podívat na film o této realitní komplexu,

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB