Prodat Vila, Fülöpháza, Bács-Kiskun, Maďarsko, Fő út

Prodat - Cod. 29023

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 560 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 1

Rodina vila na prodej 17 km od Kecskemét se nachází hned vedle asfaltové silnici.

 Malebné okolí mimořádný zážitek pro obyvatele. Vila je velké a velké otevřené prostory pro každou potřebu. Objekt je obklopen upravenými zahradami 10195 metrů čtverečních, což je zelený s automatickým zavlažovací systém.

Na ulici plotem a samotné budovy je vápenec vydláždil -kerítésen, kované železné prvky na terase (nejen udělal pevný materiál.)

Mimo pozemku je ohraničen ze tří stran hustým lesem. Zahradní cesty byly provedeny na budovu a okolní odpovídající chodníku a drceného vápence pouzdra.

Jak jsme dorazí na majetku a zobrazí se panské sídlo mluví samo za sebe.

Hlavní vchod do pravého zadání, kuchyň, koupelna, šatna, samostatné WC, koupelna, kotelna, technická místnost a garáž. Odešel s dvěma hlavními starověké řecké lázně v přízemí atmosféře. Okna poskytují přirozené světlo, zatímco hlavní ložnice s zdi ke zdi skříň tam.

 Proti vstupu: 58 m² obývací pokoj, ze kterého hlídky kolem krásných zahrad, a vrcholem je velká kruhová krb, částečně společně roztaveny při 21 nm a jídelním koutem.

 V obývacím pokoji je krb v zimě nyní teplo letního pohodlí, které nabízí velkou terasou, v neposlední řadě do zahrady a přímý kontakt.

 Vitráže vložky, na zakázku dveře se dostat zpět do chodby a schodiště do prvního patra plochým čelem.

 Nahoře, přijíždějící do obrovské haly, ocitáme s patinou vnitřních sloupů specifikovat, které byly vybaveny dřevěným obložením.

 Šest Velké pokoje a předsíň koupelna, navržený a šatna lze nalézt zde. Dva prostřední vystoupit z místnosti směrem k zadní zahradě s 10 m2 terasou My, které mají výhled na zmíněné okrasné zahrady a okolní lesní půdu.

Sál se otevírá do 38 m² terasou, odkud hraběte první hrad připomínající zahrady a obdivovat fontánu.

Budova je levé křídlo samostatné uzamykatelné části níže a je vhodný pro kancelářské, vyjednavače.

Komfortní a bezpečnostní záruky: šest garáž dost, alarm a intercom systém, stejně jako na místě a okolních poskytovaných služeb permanentní, kteří nejsou rezidenty tohoto personálu (čištění, péči o zahradu, údržba), permanentní monitoring zabezpečení stanic.

Celá budova sofistikované materiály a drtivá interiérové ​​prvky.

 Se stal jedním z mála, kteří mají vilu poblíž Kecskemét!

 Kromě Kecskemét 17 kilometrů asfaltu silnice na prodej 440 metrů čtverečních luxusních sídel, malebné környezetben11738 m² pozemku .. Pro podrobnosti, obraťte se na mě.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB