Prodat Domek, Tés, Veszprém, Maďarsko, Felszabadulás út 96

Prodat - Cod. 29420

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 35000 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 1

Okouzlující nemovitost v Bakony horách, severně od Balatonu je určena pro přímý prodej od majitele. 590 m2 Budova je ve výborném stavu. 35.000 m2 pozemku je dobře udržovaný a bez jakýchkoli chemikálií nebo znečišťující látky, aby vám s dlouhým, bez stresu a zdravý život. Tato nemovitost je dodáván se všemi veřejných služeb. Děj se v současné době používá jako organické farmy s ovocnými stromy a louky.
Stavba zahrnuje 4 apartmány v patře pro účely venkovské turistiky s 2 kuchyně, 3 koupelny, 4 velké pokoje pro každý 4 osoby a haly. Apartmá v přízemí je dodáván s velkým obývacím pokojem, jídelnou, kuchyní, velká hlavní ložnice s šatnou, koupelna s vanou a sprchovým koutem a extra místnosti v patře. Apartmá má terasu s výhledem na okolní lesy 700 m2, z nichž patří do majetku.
Vlastnost také přichází s garáží pro dvě auta, úschovna a prádelna a přístavba s kuchyní a rybník je obklopen vrb. Tradiční stáje pro koně, ovce, oploceném dvoře pro drůbež, boudy pro psy. Pozemek je čtvercového tvaru a plně oplocen.
Tato nemovitost je 300 metrů od vesnice a snadno přístupné za každého počasí. 87 km od Budapešti, 34 km od jezera Balaton, 19 km od Székesfehérvár, 24 km od města Veszprém, 8 km od Várpalota.
Požadovaná cena: 239.000 EUR

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB