Prodat Domek, Tihany, Veszprém, Maďarsko, Galagonya u.5.

Prodat - Cod. 43048

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 55 m²
  • Pocet pokoju: 1,5
  • Podlazí: földszint

Prodejce! 8237 Sajkod/Tihany (severní břeh Balatonu) 55 m2 jeden a půl pokoje plně komfortní (připojena voda, kanalizace, plyn, elektřina) rekreační dům postavený z přírodního kamene a cihel na oploceném pozemku o rozloze 600 m2 na hoře. Chata se skládá z většího a menšího pokoje, kuchyně, koupelny a šatny.Stěny jsou silné 60 cm. Má taškovou střechu, půdu je možné vestavit. Dům má menší domek se společnou zdí, takže se dá v případě potřeby otevřít do jednoho. Je zde pokoj 20m2 a malá předsíň. Nyní má samostatný vchod. Dům je obehnán plotem, z jedné strany ohraničený lesem. Velká terasa nabízí nádherný výhled na jezero Balaton.
Místo má zvláštní vlastnosti. Na horu mohou jezdit pouze obyvatelé, jinak je vjezd zakázán značkou, takže je bez automobilového a turistického ruchu. I v hlavní sezóně je zde klid a dokonale vhodný pro odpočinek a relaxaci. Toto místo je klenotem severního pobřeží. Krásná odlehlá pláž je 3 minuty chůze od hotelu. Balatonfüred je 2 km daleko, Tihany 1 km. Skvělá místa k návštěvě a atrakce v okolí.
Orientační cena 528 000 Euro

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB