Prodat Jiné (Podnikání), Sály, Borsod-Abaúj-Zemplén, Maďarsko, Sály

Prodat - Cod. 28284

  • Typologie: Jiné (Podnikání)
  • Oblast: 2281 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 1

Sály se nachází v severní maďarské kraje v Borsod-Abaúj- Zemplén kraji v blízkosti pohoří Bükk, 170kms z Budapešť (6 km od silnice 3 a 12 km od dálnice M3) v údolí přímo na úpatí Bükk hory. Obec má populaci 1752.

Základna hloubka vrtu je 27 m, který je základem voda z vrtu je podzemní krasová potůčkem teče z pohoří Bükk (díky tomu, že má velké množství zásobování vodou). Studna je propojen s německým potrubního systému GVE budafilter s perforovaným samočisticích filtrů, a také kalu-free, i když pravidelně používá.

Kras voda je typ podzemní vody, který je umístěn mezi krasových hornin zemi. K dispozici jsou dva typy těchto vod. V případě podzemních vod krasu, krycí vrstva je skála
přírodní tmel překážka, takže bez srážek nebo povrchové vody se nechal do podzemního krasového vodní nádrže.

Motokáry voda je přirozeně čistá a jako takový představuje velkou hodnotu! Kras voda odebraná přímo z krasové vodní bázi je přímo vhodné k lidské spotřebě.

Podzemní vody se řádně oddělena od krasu vody a kamera je umístěna v přední části potrubí tak, by mohla být vizuálně detekovat náběhový. (Kamerové záběry a výsledky měření geofyzikální jsou k dispozici na vyžádání). Dobře je označen: Aqua-1, studna je katastrální č .: B-3. Prostory jsou opatřeny vodou oprávnění licencí a objem odebírané vody je předepsána příslušným orgánem a která by mohla být zvýšit na maximum dodržováním oznamovací povinnosti.

Existují dva druhy certifikovaného vody v balírně. Jedním z nich je pramenitá voda, která by mohla být plněno bez předchozího zpracování nebo ošetření.

Budova stáčírny byl zkonstruován způsobem, který je vhodný pro výrobu jakéhokoli výrobku (PET, PRB Láhve, polykarbonátové láhve / nádrže, a návratných výrobků).

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB