Prodat Domek, Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Maďarsko, Toth

Prodat - Cod. 42300

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 606 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 3

Prodej rodinného domu, vhodného i pro dvougenerační utilitní podnikání, v Miskolci, v zahradním městečku Martin. Základ zděné stavby tvoří beton a přírodní kámen.
Z velké části nová střešní konstrukce. Tepelně izolační okna, stěny částečně zatepleny. Dům má 6 pokojů, 1 polopokoj, 1 obývací pokoj, 2 kuchyně-jídelny, 1 sklad potravin, 2 koupelny-wc, 1 wc-umyvadlo ve třech úrovních (přízemí, mezipatro, polosuterén). Je zde možnost vybudování podkroví. Bezbariérová obytná plocha v přízemí se samostatným vchodem je 100 m2.
Na tomto podlaží se nachází 1 pokoj, 1 obývací pokoj, 1 půlpokoj wc-umyvadlo, kuchyně-jídelna, koupelna-wc, sklad potravin a dva vchody s malou vstupní halou. Mezipatro (+1,6 m), rovněž se samostatným vchodem, má obytnou plochu 76 m2. Na tomto podlaží jsou dva pokoje, velká koupelna-WC-bidet a kuchyň-jídelna. Plocha polosuterénu (-0,9 m) se samostatným vchodem je 76 m2. V polosuterénu jsou 2 místnosti nebo kanceláře, 1 hala, 1 kotelna a sklad (12 m2) v obyvatelném stavu.
Celkově má dům 252 m2 okamžité obyvatelné plochy. Nad mezipatrem je navrženo podkroví tak, aby vzniklo +50 m2 užitné obytné plochy, takže celková obytná plocha může být změněna na 302 m2.
Vzhledem ke čtyřem vchodům domu je vhodný jako penzion, ale je výborný i pro firmy.ű
Pozemek má 606 m2, z toho cca. 100 m2 je zahrada. Dvůr je dlážděný trávníkovým kamenem. K dispozici je nový krytý sklad 125 m2. Na dvoře jsou také dvě studny na vodu, které jsou vhodné pro instalaci tepelného čerpadla. Centrální vytápění v současné době funguje s plynovým kotlem, ale systém má i nový náhradní kotel na tuhá paliva.
Ulice je dlážděná asfaltem, s malým provozem, klidná a upravená. Dům stojí vedle téměř 100 let starého kostela a fary. Supermarket, škola-školka, ordinace, knihovna, zastávky městského autobusu 100-150 m. Máme přátelské a klidné sousedy. Centrum města Miskolc je vzdáleno pouhých 15 minut chůze.
Miskolc je postaven na východním úpatí pohoří Bükk a je správním centrem župy Borsod-Abaúj-Zemplén.
Památky ve zkratce: v lyžařském středisku národního parku Bükki, observatoř, zoologická zahrada, hotel Lillafüred Palace, jeskyně, jezero pro plavbu na člunech, lázně Tapolca, zážitkové Ellipsum a plážové lázně, Diósgyör XIII. století hrad.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB