Prodat Dům, Szentendre, Pest, Maďarsko, Tucsok utca

Prodat - Cod. 35437

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 154 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

V oblouku Dunaje v Szentendre v severním Maďarsku, který se nachází 24 km od Budapešti, majitel prodává jedinečný, vícegenerační rodinný dům postavený v roce 2000. Budova má podlahovou plochu na třech podlažích: 86 m2 přízemí, 53 m2 střecha plocha a cca. 15 m2 vestavěného půdního prostoru. V přízemí se nachází obývací pokoj, kuchyň a jídelna, koupelna a terasa o rozloze 20 m2, plus připojený, ale zcela oddělený malý byt (pokoj, šatna, koupelna a samostatná terasa). Nahoře je jedna velká a tři menší oddělené místnosti, koupelna a šatní skříň. V podkroví je samostatná pracovní / odpočívací plocha a úložný prostor.
Dům je umístěn v zahradě o rozloze 676 m2 se svěžími stromy, ježkami, lískovými oříšky a dalšími evergreeny a zahradními jezírkami. Pozemek se nachází mezi dvěma klidnými ulicemi a je přístupný z obou ulic. Dvě auta mohou zaparkovat ve dvoře. Dům je cca. 25 minut chůze od centra města Szentendre. Místní autobusová zastávka je vzdálená 2 minuty chůze a snadno se dostanete po dálnici po asfaltové cestě.
Budova je vybavena ústředním vytápěním a kamna nabízejí alternativní topení. Dům je vybudován v alarmu, telekomunikačním připojením a klimatizací.
Z budovy a ze zahrady máte pěkný výhled na centrum města Szentendre, Budapešť a kopce Pilis.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB