Prodat Domek, Csátalja, Bács-Kiskun, Maďarsko, Dóza György út 31

Prodat - Cod. 42390

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 112 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Cihlový rodinný dům 112 m2 4+kk postavený v Csátalji v 80. letech 20. století s pozemkem 3 742 m2 Lze zakoupit s podlahovou plochou 80 m2, smíšeného zdiva, starých hospodářských budov a hospodářských budov.

Hlavní budova orientovaná do ulice má 4 pokoje (20, 19, 14,7 a 13,7 m2), předsíň, chodbu, kuchyň-jídelnu, spíž, koupelnu a samostatné WC. Vytápění dříve zajišťoval smíšený kotel formou deskových radiátorů (kotel byl nefunkční, deskové radiátory byly částečně demontovány).

Objekt cca 80 m2 za hlavní budovou kdysi sloužil jako rodinný dům, byl vhodný k bydlení, má kuchyň a koupelnu. Statický stav RD a připojených přístavků je dostatečný, ale doporučuje se modernizace a rekonstrukce pozemního stavitelství (potrubí, topení) a odborné konstrukce (dveře, okna, obklady, malby, zasklení). Objekt bude předán nezařízený, ve stavu dle obrázků. Pozemek o velikosti 3 742 m2 je ideální pro dvorek, chov dobytka a pěstování plodin.

Po nezbytných mechanických a estetických rekonstrukcích/modernizacích se areál může stát vynikajícím, prostorným, až soběstačným domovem pro svého dalšího majitele. Nemovitost lze okamžitě převzít bez nároků a zatížení. S rekonstrukcí nemovitosti pomáháme zprostředkováním profesionálů za samostatný poplatek.

V průběhu 18. století královská komora osadu Csátalja (německy Tschatali) osídlila v několika vlnách katolickými Němci, takže od té doby žije v osadě dodnes mnoho rodin, které se hlásí k Němcům. Osada Csátalja je mezi německy mluvícími lidmi stále oblíbenější, mnoho německých a holandských rodin si v poslední době vybralo osadu župy Bács-Kiskun, která nabízí poklidný venkovský život. Je to jen 15 minut jízdy do města Baja, kde jsou k dispozici všechny obchody (Tesco, Lidl, Aldi, Spar, Penny atd.), stejně jako obchodní centrum Family Center a restaurace rychlého občerstvení McDonald's. Osada je mezi německy mluvícími lidmi stále oblíbenější, mnoho německých a holandských rodin si v poslední době vybralo okresní osadu Bács-Kiskun, která nabízí poklidný venkovský život.

Pokud byste nás chtěli kontaktovat v němčině, rádi vám zašleme váš dopis e-mailem. Nabízíme bezplatné úvěrové poradenství a levné úvěrové kalkulace na koupi rodinného domu. Najdete nás také na sociální stránce

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB